Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem kilka rzeczy, do wszystkich prócz jednej wygenerowałem bez problemu etykiety.
Po kliknięciu w PRZYGOTUJ PACZKĘ DO NADANIA, pojawia się górny pasek i tło... i to wszystko. Próbowałem na różnych przeglądarkach i na telefonie wszędzie to samo.
witam, mam problem z wygenerowaniem etykiety przesyłki allegro lokalnie
Jest awaria systemu wysyłki inpostu. Nie można wygenerować etykiety już od wczoraj. Czy Administracja Allegro odniesie się do tego oficjalnie? Szanujmy się...
A po co? 😄 opłata za sprzedaż przedmiotu wzięta a dalej martw się sam. Może liczą na to że sprzedający sami będą generować etykiety 😄
@althaarpl Nadawaj bezpośrednio ze strony InPost. Będzie drożej, ale nadasz. Potem pisz do Allegro przez formularz kontaktowy o zwrot różnicy w cenie. Nie można opóźniać wysyłek z powodu błędów na stronie Allegro.
witam u mnie ten sam problem nie mogę wygenerować etykiety a jak wchodze na liste zamówień to nie mam nic
@piterson-666 Nadaj paczkę bezpośrednio ze strony InPost. Będzie nieco drożej, ale nadasz. Potem napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=70d99e7b-80c7-411c-bb2f-1ea90a88d7e8 i poproś o zwrot różnicy w cenie. Nie powinieneś opóźniać wysyłki towaru z powodu błędów na stronie Allegro.
horrendalne prowizje biorą to niech robią. Jak Ty nie masz opłacenia rachunku to ich to nie interesuje tylko hajs ma być. Ja wyślę dopiero jak usługa zacznie działać.
Chyba sobie jaja robisz. To allegro skasowało kupującego za usługę, nie ja, i teraz z ich winy nie można z tej usługi skorzystać, a nie z mojej. Znając allegro każda inna wysyłka skończy się tym, że dołożę do interesu a odpiszą, że przecież mogłem poczekać aż zacznie działać. Jakby strona banku nie działała to by ich obchodziło że im nie zapłaciłem prowizji i nie zablokowali by konta ? Nie wydaje mi się.
Allegro inpost 8,99
Inpost gabaryt B 13,99 - wybrałem B do porównania bo jest najbardziej optymalny
Różnica 5zł x 10 paczek = 50zł + do tego opłata za sprzedaż vel prowizja xD....chetnie poznam kogoś kto śpi na pieniądzach i będzie wysyłał mi paczki.
Mam to samo. Allegro !! proszę to naprawić w miarę szybko.
U mnie dzisiaj zauważyłem ten problem. Mam do nadania dwie albo trzy paczki. Czy allegro zwróci różnicę. To co najmniej po 3-5 zł na paczce w zależności od gabarytu. A może jakoś inaczej można wygenerować te etykiety lub inaczej się zalogować. Próbowałem i w chrome i w edge. To samo zgłasza się podkład jakiejś mapy i nic dalej się nie dzieje.
To samo u mnie od wczoraj. A w niedzielę to samo.
Co na to allegro??
Ludzie co z tym nadaniem paczki do wydruku inposta.Jakas awaria ???
Dzień dobry, nie mogę wygenerować etykiety in post, długo jeszcze będą te problemy? Kupującemu zależy na szybkiej wysyłce, co ja mam teraz zrobić?
@mika2361 Nadaj paczkę bezpośrednio ze strony InPost i napisz do Allegro przez formularz kontaktowy o zwrot różnicy w cenie. Nie powinieneś opóźniać wysyłki ze względu na błędy na stronie Allegro.
haha a ten dalej swoje. Taaa? różnicę zwróci? ile Ci płacą za kopiuj wklej tego komentarza 😄
@granatnik87 16,50 zł.
16,50 minus prowizja? 😄
granatnik87 💪👍