Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy zauwazyliscie jak od jakiegos czasu zamotane i mocno utrudnione jest latanie po koncie i obsludze calego allegro...kiedys bylo kupione sprzedane i zaznaczone co i gdzie i tyle teraz jakies moje oferty i wiele innych ...do dzis mam problem ze znalezieniem nie sprzedane...nie mowiac o tymz e wybieram moje ofert i nic nie widac...a te lokalnie to juz w ogole bez sensu
@pterinochilus109 Podchodzisz do tego jak pies do jeża i dlatego wydaje Ci się zamotane. Obejrzyj na spokojnie wszystkie zakładki, gdzie co jest, a wyda Ci się całkiem proste. Jest wiele nowych funkcjonalności i po prostu trzeba się z nimi zapoznać 🙂
@WREDZIA-W1 Jest zamotane, popi.er.niczone i ma pie.r.dyliard zbędnych udziwnień. Howgh.
@Vryko Eeeee, tam..... Parę rzeczy fajnych jest. Mnie wkurza jedynie cały ten Smart 🙂 Resztę znoszę całkiem dobrze 🙂 Owszem, zmieniłabym to i owo, ale i tak da się żyć.
@WREDZIA-W1 W Allegro fajni to są jedynie moderatorzy. A i to zapewne nie wszyscy - weźmy na ten przykład takiego @msniezek - toż to kawał tego, no...drania je 😛 Bo ma jakieś tajemnice i się podzielić nie kce...
No wiecie co 😄 Ja wiem, że wasze uczucie do Allegro to miłość i nienawiść jednocześnie. Również Was lubimy, a w imieniu @msniezek, wypowiem się, że on najbardziej 😬