Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawsze miałam sprzedaż na Allegro Lokalnie a teraz od ponad 3 miesięcy żadnego klienta.Chciałabym dowiedzieć się czy moje aukcje są w ogóle widoczne...czy może ma to jakiś aspekt techniczny.Z góry dziękuję za pomoc.
@Client:87296636 napisał(a):
@drekenzes co do innych kanalow sprzedazy ...moglo byc bardziej normalnie ..niestety zmarl Pan Janusz F...RiP!..................a zbieznosc w czasie.............................................
Pokój jego duszy. Niestety po jego śmierci projekt zaniechano, bo wszystko poszło na sprzedaż. Jednak pewne ziarenka pomocnej dłoni zostały po projekcie.
@drekenzes no tak ....Pana Profesora pare rzeczy moze sie ostanie ...do tej pory troche jeszcze mnie.....
Allegro lokalnie mi się nie opłaca kupować jak mam lepsze warunki na Allegro i mam allegro pay na ogólnym allegro to lokalnie mi się nie opłaca.
@_HolaOla_ @Jacbea nie wyswietla sie . Mozna prosic o odpowiedz dlaczego?
Tej osoby :
https://allegrolokalnie.pl/oferta/naszyjnik-z-niebieskiego-chalcedonu-ze-srebrnym-wisiorkiem-p925
szukamy:
https://allegro.pl/listing?string=Naszyjnik%20z%20Chalcedonu&order=p
ustawione od najnizszej ceny co jak ZAWSZE jest skopane i NIE MA , prosze sie jednak pofatygowac i przejrzec te dwie strony przed tradycyjnym odpisaniem -jest BRAK tej oferty
Jedynie przy ustawieniu ceny 180-190 sie pojawia ..przy innych waszych domyslnych widelkach cenowych NIE ...i jak potencjalny kupiec ma to znalezc?
Nie ma:
https://allegro.pl/listing?string=Naszyjnik%20z%20Chalcedonu&order=p&price_from=175&price_to=275
Jest:
https://allegro.pl/listing?string=Naszyjnik%20z%20Chalcedonu&order=p&price_from=180&price_to=190
Jako nie zalogowany- na innym kompie tez sie nie wyswietla w frazie: Naszyjnik z Chalcedonu...jesty tylko sporo MNIEJ ofert LOL
@Client:87296636 bo szukasz oferty z Lokalnie na Allegro 😞 czasem pojawia się jedna oferta na dole ale to zależy od sortowania i zapytania i czasem może być ukryta pod pokaż więcej ofert 😞
I to jest dobre podsumowanie obecnego allegro. "Czasem się robi to, czasem tamto, nikt nic nie ogarnia, Allegro jest jak dobra zakrapiana impreza... Nikt nie wie co się tu dzieje".
Czyli z tego wszystkiego zrozumiałam,że najlepiej muszę być jako firma albo wystawiać bezpośrednio jakoś z Allegro i chociaż teraz płacę za promowanie z Allegro Lokalnie to i tak jestem w najlepszym wypadku na samym końcu albo podpięta pod kogoś ...zupełnie niewidoczna....
@Jacbea możesz wystawić na allegro i tam płacić za promowanie i większą prowizję coś za coś 🙂 z czasem ludki się przyzwyczają że to oddzielne serwisy i zaczną wyszukiwać na dwóch portalach 🙂
@kostas11 😲 ja ..pier...dziu ....czasem??? i tak tu ludziska maja handlowac ..czasem?
nic tu do Ciebie ..rozumiem co piszesz ....ze tak to tu jest ....a ciagle mysle ze nic mnie tu nie zadziwi juz....
nooo makabreska ...wystawiam towar na sprzedaz liczac ze czasem sie wyswietli .. a nastepnie z tych czasem moze co ktorys raz ktos zobaczy???
nastepnie z tych co zobaczyli to moze zajrzy do mnie i byc moze kupi
a nastepnie byc moze zwroci?
to chyba predzej w totka /ruletke ..trzeba przeliczyc gdzie wieksze szanse? zdrapka??
Dzieki kostas . i najwiekszy szok ze moderator nic nie probuje prostowac tylko odsyla do Ciebie .....Aby chociaz reklamowali w mediach Allegro Lokalne ...nie,nie to jakis obled ..nie wierze , czyli wszyscy mali sprzedawcy lub zaczynajacy przygode sa na serio tu uje...i.....
Czasem i może 😂
@Client:87296636 Zapomniałeś dopisać, że jak już jakimś cudem zabłąkany klient trafi na twoje oferty, to w tych ofertach na samym początku allegro reklamuje oferty innych sprzedawców z adsami.... i jak sobie w nie kliknie zabłąkany klient, to tyle szans na sprzedaż było....
I tak obecnie na allegro sprzedaż "od czasu do czasu" zaczyna być regułą, po prostu czekasz aż algorytm allegro pozwoli ci coś sprzedać. I tak zarzyna się kolejnych sprzedawców.
@drekenzes Dzieki:) i nie zapomnialem bo nie wiedzialem - pare razy cos tam tylko przemknelo na te lata w wynikach ale tam nie zagladam ...mam na "sztywno" ustalone filtry na allegro
pierwszy raz w zyciu tutaj przed chwila wlasnie cos tam sie dowiedzialem jak dziala ta paranoja zwana allegro lokalnie - tylko dzieki zalozonemu tematowi tej osoby ktora od 3 miechow nic nie sprzedala i dopiero teraz reaguje?
Czyli moze byc "dziwniej" niz na zwyklym allegro yhm...
trzeba byc juz nie szalencem czy szalenie odwaznym jak wiele razy pisalem aby tu sprzedawac ( glowne allegro) ..
po dzisiejszym juz wiem ze na lokalnym trzeba byc marzycielem ..
wracam do totka- dzieki temu tematowi wiem, ze tam nie jest jednak najgorzej z Rnd, z Rng , z "szansami" :))...taaa
@Client:87296636 dajce se czas, ta zmiana jest na stałe od 1 października, może ludki się połapią że trzeba szukać oddzielnie na portalach, albo Lokalnie padnie 😞 zawsze możesz wystawić na allegro 🙂
Tak ten serwis idzie w duże firmy i producentów, drobni sprzedawcy już tu se nie radzą 😞
Zmienia się rynek. Nowe rzeczy kupisz se nawet kilka razy taniej na alli...Bo też nie wiem po co kupując od chińskich sprzedawców miałbym korzystać z Allegro ? Z kolei mówicie o wielkich firmach ; też nie wiem po co miałbym korzystać z Allegro jak one mają dobrze rozwinięte swoje kanały sprzedaży bezpośredniej gdzie jest taniej. Generalnie model biznesowy skupiający wielkie firmy w jednym miejscu zmierza donikąd . No chyba że będzie to miejsce służące do porównywania cen ( i wyszukiwania produktów) a nie do sprzedaży. Natomiast drobni sprzedawcy postawili wszystko na jedną karte - czyli sklep na allegro. Bez tego ich nie ma. Kiedyś się to sprawdzało a dzisiaj już nie.