Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawsze miałam sprzedaż na Allegro Lokalnie a teraz od ponad 3 miesięcy żadnego klienta.Chciałabym dowiedzieć się czy moje aukcje są w ogóle widoczne...czy może ma to jakiś aspekt techniczny.Z góry dziękuję za pomoc.
Taaa nie są już jak wcześniej wyświetlane na głównym allegro. Z resztą oferty wystawione na głównym też często nie są wcale wyświetlane. A serwis ze tak ma być i nie wiemy co piszemy.
Przecież jeszcze niedawno było inaczej ...w szoku jestem 😳 czyli muszę wystawiać aukcje przez Allegro ...a jak mam ich ponad setkę...
Od kiedy tak jest? Mam biżuterię handmade a tam trzeba zmieścić się w ramach katalogu a co jeśli nie mieszczę się w tych ramach bo każda praca jest inna ...masakra 🫤
@AnnaG-Antyki i to wszystko to nasza wina ..i wogole nas tu nie powinno byc. bo rozwalamy im za kazdym razem kolejna kawusie
Może to być kwestia tego, że obecnie oferty wystawione na lokalnie nie wyświetlają się na głównym allegro.
Pierwszy raz o tym słyszę ...zawsze jak wystawiałam były widoczne i na Allegro i Allegro Lokalnie... dziękuję za pomoc...nie ukrywam że zmartwiło mnie to
@komis-bell nie to nie to ..niektore oferty z lokalnych sa na glownym (patrz moj wywod z linkami prosze) i ta przedmiotowa jest tylko w jednym przypadku widoczna na glownym z 4 opcji sprawdzanych.
@Client:87296636 wyjaśnienie napisał Ci już tutaj @kostas11. W wynikach wyszukiwania na Allegro wyświetlamy tylko jedna oferta z Lokalnie, a żeby przejść do pozostałych należy kliknąć w przycisk "zobacz podobne" tak jak tutaj:
@_HolaOla_ Dziekuje , myslalem, ze nic bardziej od usuniecia kwadracika nie zadziwi ...czyli poprzez rnd moze wskoczyc jedna z lokalnych tez rnd ?:) i to maksymalnie jedna?...
@Jacbea wszystkie Twoje oferty są widoczne na Allegro Lokalnie: https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/Jacbea
Naprawdę nie są widoczne na Allegro?a co z wyróżnieniem ...
Wyróżnień to już nawet za grosz, a tym bardziej za 1zł nie opłaca się na lokalnym kupować. Wiem, bo na 2 kontach kupowałam, a teraz już to różnicy nie robi. Na główny sytuacja wcale nie lepsza. Widać tylko chińczyków i wielkie firmy. A wszystko co tańsze praktycznie nie do znalezienia. Sporo tu było sprzedawców, którzy własnych ofert po ich skopiowanym tytule znaleźć nie mogli... Portal robi się scamem. Działa tylko pobieranie opłat, zero wsparcia, masa chińskich kont znikających po miesiącu, zero zmian na lepsze, a każda kolejna utrudnia zakupy i sprzedaż...
Dziękuję za odpowiedź
Zapraszamy do konkurencji, najwyższy czas rozkręcić tamten portal. Kiedyś budowałem swoimi aukcjami ten, czas rozwinąć jakąś alternatywę.
Będę wdzięczna za pomoc czy aukcje z Allegro Lokalnie są widoczne na Allegro.Jeśli nie czy widzi Pani rozwiązanie dla mnie ?
@Jacbea napisał(a):
Będę wdzięczna za pomoc czy aukcje z Allegro Lokalnie są widoczne na Allegro.Jeśli nie czy widzi Pani rozwiązanie dla mnie ?
Zacząć korzystać z innych kanałów sprzedaży, bo Allegro dla produktów handmade jest nieprzyjazne.
Dziękuję...muszę powiedzieć że do tej pory było całkiem dobrze ...od 3 miesięcy cisza...widać że poznieniało się coś o czym nie wiem
Allegro narzuciło szereg zmian ,szkoda tylko że nie takich jak są tu potrzebne.
@drekenzes co do innych kanalow sprzedazy ...moglo byc bardziej normalnie ..niestety zmarl Pan Janusz F...RiP!..................a zbieznosc w czasie.............................................