anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Monety za wystawienie 3 ogłoszeń na Allegro Lokalnie

rem76
#8 Zapaleniec#

Witam, wystawiłam 3 ogłoszenia na AL (promocja 6.03-19.03 urodziny Allegro Lokalnie) z których jedno się sprzedało i o ile za sprzedaż otrzymałam 5 monet to za wystawienie 3 ogłoszeń po monetach ani śladu a 3 dni robocze już minęły.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:41489251
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Kilka dni temu była promocja na monety za wystawienie trzech ofert sprzedaży na Allegro Lokalne. Oferty wystawiłem, dwie z nich zostały sprzedane. Miałem więc dostać 10 monet(5 za wystawienie, 5 za sprzedaż), a dostałem tylko 5. Czy mógłbym się dowiedzieć, dlaczego tak?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@rem76 @Client:41489251 Konsultuję tę sprawę. Odezwę się ponownie, gdy będę wiedzieć więcej.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@rem76 @Client:41489251 Dzisiaj do końca dnia powinniście otrzymać monety, jeśli wszystkie warunki promocji zostały spełnione.

Przepraszamy za nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dziękuję. Są monety. 

oznacz moderatorów

rem76
#8 Zapaleniec#

Ja również dziękuję, monety rano były do odbioru.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Znowu identyczna sytuacja miała miejsce jakieś dwa tygodnie temu. Była promocja 5 monet za wystawienie ogłoszenia na Allegro lokalne i dodatkowe 5 monet, gdyby rzecz z tego ogłoszenia została sprzedana. Ogłoszenie wystawiłem, nie sprzedałem w wyznaczonym czasie, a 5 monet nie dostałem. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:41489251 konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiedni zespołem. Proszę Cię o odrobinę cierpliwości. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:41489251 czy możesz doprecyzować, o jaką promocję Ci chodzi? W ostatnim czasie była tylko taka, w której można było otrzymać monety za sprzedaż na Lokalnie ze Smartem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Tak tak, właśnie. Za wystawienie na Lokalnie ze Smartem 5 monet, i za sprzedaż, gdyby się sprzedała, dodatkowo 5 monet. 

oznacz moderatorów