Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wystawiłam 3 ogłoszenia na AL (promocja 6.03-19.03 urodziny Allegro Lokalnie) z których jedno się sprzedało i o ile za sprzedaż otrzymałam 5 monet to za wystawienie 3 ogłoszeń po monetach ani śladu a 3 dni robocze już minęły.
Dzień dobry. Kilka dni temu była promocja na monety za wystawienie trzech ofert sprzedaży na Allegro Lokalne. Oferty wystawiłem, dwie z nich zostały sprzedane. Miałem więc dostać 10 monet(5 za wystawienie, 5 za sprzedaż), a dostałem tylko 5. Czy mógłbym się dowiedzieć, dlaczego tak?
@rem76 @Client:41489251 Konsultuję tę sprawę. Odezwę się ponownie, gdy będę wiedzieć więcej.
@rem76 @Client:41489251 Dzisiaj do końca dnia powinniście otrzymać monety, jeśli wszystkie warunki promocji zostały spełnione.
Przepraszamy za nieprawidłowości.
Dziękuję. Są monety.
Ja również dziękuję, monety rano były do odbioru.
Dzień dobry. Znowu identyczna sytuacja miała miejsce jakieś dwa tygodnie temu. Była promocja 5 monet za wystawienie ogłoszenia na Allegro lokalne i dodatkowe 5 monet, gdyby rzecz z tego ogłoszenia została sprzedana. Ogłoszenie wystawiłem, nie sprzedałem w wyznaczonym czasie, a 5 monet nie dostałem.
@Client:41489251 konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiedni zespołem. Proszę Cię o odrobinę cierpliwości. 🙂
@Client:41489251 czy możesz doprecyzować, o jaką promocję Ci chodzi? W ostatnim czasie była tylko taka, w której można było otrzymać monety za sprzedaż na Lokalnie ze Smartem.
Tak tak, właśnie. Za wystawienie na Lokalnie ze Smartem 5 monet, i za sprzedaż, gdyby się sprzedała, dodatkowo 5 monet.