Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na AllegroLokalnie podczas próby utworzenia etykiety dostaje po paru sekundach komunikat "Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Zweryfikuj poprawność danych, wracając do poprzedniego kroku."
Czekalem 4 dni - nie pomoglo
Oplacilem zaległe opłaty - nie pomogło
Zmieniłem przeglądarkę - nie pomogło
Wylogowałem się i zalogowałem - nie pomogło
Zmieniłem paczkomat nadawczy - nie pomagło
Zmieniłem wielkość paczki - nie pomogło
Wysyłanie paczek nie działą już co najmniej od 4 dni. POMOCY !?!??!?!
@natalia_z_wasem Kupujący wybrał Allegro paczkomaty InPost za 8.99 zł?
Pozostaje Ci nadać bezpośrednio ze strony InPost, będzie kilka zł drożej.
Sugeruje pomyśleć 3 razy następnym razem zanim się wypowiesz w dyskusji. Zapewne kilka innych osob ktore w przyszłości beda mialy taki sam problem dnajdą ten wątek i natkną się na twoje genialne porady wujka Dobra Rada.
Jak sądzisz - skoro widzę na allegro stronę generowania etykiety inpost - to czy kupujący wybrał paczkomat inpost ????
Druga rada równie "mądra". Allegro skasowało mnie na 9 zł i mam teraz zapłacić jeszcze 13zł za nadanie ze strony InPost.
Najlepiej (dla wątku i dla tych którzy w przyszłości będą mieli podobny problem i będą szukali pomocy) gdybyś już nic nie pisał aby nie śmiecić.
@natalia_z_wasem "Allegro skasowało mnie na 9 zł" - skasuje dopiero, gdy umieścisz przesyłkę w paczkomacie.
Reszta się zgadza😏
PS Pewnie zaraz się zacznie.
EDIT
No i się zaczęło😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
faktycznie z tymi 9 zł, dzięki za podpowiedź
@natalia_z_wasem Jeśli już tu zadajesz pytanie, to zachowaj kulturę, chyba że nie potrafisz. Nie ty będziesz mi dyktował, co i gdzie mam pisać.
przepraszam w którym miejscy byłam niekulturalna?
dyktować powinny szare komórki a skoro one zawodzą - moderator, oczywiście zgłosiłam 🙂
@natalia_z_wasem Inni potrafią w takiej sytuacji się zachować, a nawet zaznaczyć post jako rozwiązanie problemu; https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/problem-z-wygenerowaniem-etyki...
Ty nie potrafisz.
kolejny wątek gdzie publikowałeś swoje wypociny bez wartości (nadaj sobie sam z inpostu, wyjedz na wakacje, podrap sie za uchem), a problem rozwiązał ktoś kompetentny 🙂
A nie przepraszam, kolejna złota rada - numeru telefonu nie da sie podac bez kierunkowego. poza tym 2 lata działo oK.
Lepsze są wypociny bez wartości, niż być człowiekiem bez wartości i bez kultury.
Tak często jest, gdy paczkomat kupującego zostanie przeniesiony albo zlikwidowany.
mam to na kilku paczkach
W takim razie tylko moderatorzy mogą Ci pomóc.
ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE - miałem w adresie miejscowości znaki "/"
Po edycji nadawcy i usunięciu tych znaków - etykiera generuje się poprawnie