Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od paru dni 08.2024 nie działa w aplikacji allegro zakładka z allegro lokalnie, a więc opcje aktywne zamówienia od kupujących, wiadomości itp. Na kompie że strony www działa wszystko, apka nie działa i nie mogę nawet zobaczyć listy swoich aktywnych sprzedaży, bez opcji edycji itp. No dramat, dodam że nie jestem sam z tym problemem. Co jest grane że naprawa trwa tak długo? Co z was za partner ?
Cały czas wyświetla się "coś poszło nie tak"
No dramat ale w ostateczności masz przeglądarkę na telefonie.
tylko ze przy zainstalowanej apce przelacza ciagle automatycznie, juz mnie szlag treafia z tymi pseudo informatykami allegro
@AdamKaczy Jest coraz gorzej, niestety.
@AdamKaczy spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro Lokalnie. Jeśli problem dalej będzie występować, prześlij nam nagranie lub zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy.
Aplikacja odinstalowana, zainstalowana na nowo. u żony to samo, dzwonie do kolegi, problem ten sam, pisze do siostry z wroclawia, to samo. przegladam wasze forum, problem zglaszany nie raz, a co robi moderator? pisze wszystkim, odinstalowac, wyczyscic , zainstalowac. Niech wkoncu Ci pseudo informatycy wezma sie za swoja robote, bo trace realnie przez was dochody, ile to jeszcze bedzie trwalo?
Nie dział allegro lokalnie w aplikacji allegro na telefonie, wyskakuje jakiś błąd
Mi też nie działa... Comsie dzieje...
Nikomu nie dziala!
Jeżeli przeglądasz allegro jako użytkownik wylogowany to możesz zobaczyć podglad oferty na Lokalnie, ale juz po zalogowaniu wyskakuje błąd.
Pisałem już w tej sprawie do Adm. i cisza, dostałem tylko odp. typu:
Postaramy się coś z tym zrobić 😄 😄
Jak niby wyczyścić pliki cookies jeżeli mam aplikacje
@arturo_90 wyczyść pamięć aplikacji. Ja wchodzę w szczegóły aplikacji zatrzymuje i czyszczę pamięć
@arturo_90 spróbuj odinstalować aplikację i ponownie zainstalować. Jeśli problem dalej będzie występować, prześlij nam nagranie lub zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy.
Ostatnio dostałem podobną odpowiedź od konsultanta - zostawiłem komentarz pod apką w google i też odpowiedź aby wyczyścić ciasteczka. Wygląda to na "kopuj-wklej" formułkę 😑, lub osobę nie kompetentną lub nie przeszkoloną na zatrudnione stanowisko.
(akurat, mój problem był chwilowy)
Odinstalowalem/zaistalowalem i oto efekty po zalogowaniu:
Dodam jeszcze tylko, że po odinstalowaniu apki, wszystko działa ok z poziomu przeglądarki.
Nie działa allegro lokalnie