anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę dodać zdjęć w aplikacji mobilnej Allegro Lokalnie

Sola_2004
#8 Zapaleniec#

Witam, chciałam wystawić aukcję przez aplikację Allegro Lokalnie ale nie mogę dodać zdjęć w czasie wystawiania. Kiedy wybieram "dodaj zdjęcia"-> "wybierz z galerii" mam pusty ekran. Chcąc wystawić aukcję przez aplikację Allegro takiego problemu nie ma.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sola_2004 Czy próbowałaś odinstalować aplikację i zainstalować ją ponownie? Czasami to pomaga.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sola_2004
#8 Zapaleniec#

Nie, nie próbowałam. Restartowałam tylko telefon ale to nie pomogło. Dzięki, spróbuję przeinstalować aplikację

oznacz moderatorów

Sola_2004
#8 Zapaleniec#

Niestety, nie pomogło. W opiniach tej aplikacji widzę że nie tylko ja mam taki problem.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sola_2004 Możesz przesłać zrzuty ekranu, na których będzie widoczny ten problem? Prześlę wtedy Twoje zgłoszenie do zespołu technicznego.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sola_2004
#8 Zapaleniec#

Screenshot_20220127-214636_Allegro Lokalnie.jpgScreenshot_20220127-214514_Allegro Lokalnie.jpg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sola_2004 Proszę jeszcze o informację z której wersji przeglądarki korzystasz i z jakiego urządzenia.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sola_2004
#8 Zapaleniec#

moje urządzenie: Samsung Galaxy S10e

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Sola_2004 Na tym etapie zespół techniczny nie potwierdził błędu. Proszę Cię o wyczyszczenie danych aplikacji (Konto > Pozostałe > Ustawienia aplikacji > Wyczyść dane aplikacji) i ponowienie próby dodania zdjęcia.  

Czy używasz jakichś aplikacji działających w tle? Spróbuj je wyłączyć na czas wystawiania przedmiotu.  Proszę też o informację, czy problem pojawia się przy korzystaniu z połączenia Wi-Fi czy danych komórkowych?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

slack_user
#7 Wielbiciel#

to samo na motorola g84 android 13 

oznacz moderatorów