Tak jak w tytule -nie mogę edytować oferty. Przy próbie edycji oferta na ułamek sekundy się pojawia i znika. Pozostaje szara, pusta strona. Ktoś spotkał się z takim problemem?
@IlariCNC czyściłeś przeglądarkę/ciasteczka
Co to za oferta?
Cześć, np. ta: 18152374300
@oxa3D Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji nr 58445507. Proszę Cię o cierpliwość. Wkrótce otrzymasz kolejną odpowiedź.
Dziękuję Natalia, czekam cierpliwie.
@nat_not - a czy w międzyczasie byłabyś w stanie mi pomóc i wyedytować kilka moich ofert, proszę? Chodzi jedynie o zmianę czasu wysyłki, ustawiony jest na 10 dni a towar mam już na stanie więc wysyłka może być w ciągu jednego dnia. To bardziej zachęci klienta do zakupu 🙂
Jeśli tak - podam Ci numery ofert.
Z góry dzięki za pomoc!
@oxa3D Nie, nie wprowadzamy zmian w ofertach na prośbę sprzedających.
@nat_not - czekam cierpliwie, i nic. Pomimo kolejnego wysłanego maila z prośbą o update - brak odpowiedzi. Czy chociaż od Ciebie dowiem się co się dzieje, proszę? Kiedy mogę spodziewać się usunięcia awarii lub chociaż odpowiedzi zwrotnej w wątku mailowym?
Pzdr, Tomek
@oxa3D Nie wysyłaj kolejnych wiadomości, bo doradcy odpowiadają w kolejności zgłoszeń. Nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania. A ponieważ Twoja sprawa jest już w toku, nie zgłoszę jej do weryfikacji po informacji w tym wątku.
@nat_not - 3 dzień i nic, żadnej pomocy od obsługi Allegro zajmującej się problemem... na szczęście sam sobie poradziłem, wygląda na to że zespół wsparcia Waszej platformy sam nie do końca orientuje się z czym ma do czynienia... Brak słów...
Cześć, u mnie jest identycznie. Sprawdzałem na kilku przeglądarkach (po 100% czyszczeniu historii, ciasteczek, zapamiętanych danych ect.) oraz drugim komputerze - wszędzie sytuacja się powtarza.
Ten sam problem występuje na drugim moim koncie.
Wysłałem zgłoszenie do Allegro ale na razie cisza.