Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
próbowałem na dwóch rożnych przeglądarkach. udaje się wybrać wielkość paczki, ale na końcu klikając w "utwórz etykietę" przez dłuższą chwilę na napisie 'tworzenie etykiety" kręci się kółeczko i ponownie pojawia się przycisk " utrzórz etykietę" jako aktywny i tak w nieskończoność, a etykieta się nie generuje
Pytam czy to paczkomat InPostu, bo tylko takie są etykiety na AL.
KAT87M to jest ten paczkomat i jest on na stronie inpostu więc powinien być ok. Nie wiem czy adres nie będzie problemem. Na stronie inpostu jest taki adres: Rozdzieńskiego 100, Katowice 40-203
Posesja Rozdzieńskiego 100 kupujacy mi wysłał adres Rozdzieńskiego 100 bez tego Posesja
@januszs0 Błąd jest w Twoim adresie - brak spacji między nazwą ulicy a numerem. Kiedy dodasz odstęp, problem powinien ustąpić.
Tu widać że jest!😁
Dziękuje za pomoc. Robiłem już etykiety ale nigdy nie było takiego problemu
Witam, mam podobny problem. Nie generuje się etykieta.Klikam na utwórz etykietę i tylko kółeczko się kręci i nic.
@bebetka403 przecież dziś to nie wyjedzie 🙂
Same szczegóły jak nadajesz jaki przewoźnik itp.
Wiem,że nie wyjedzie 🙂
Wszystkie informacje są prawidłowo podane. Od kogo do kogo i adresy paczkomatów. Jak klikam w utwórz etykietę,to tylko kręci się kółeczko.
Nie przechodzi do podsumowania ulica paczkomatu odbiorcy, ale nie mam jak dodać
@bebetka403 Najpierw spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną oraz sprawdź na innej przeglądarce. Jeśli to nie pomoże, podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem.
Próba na innej przeglądarce ,też nie pomogła.Problem dot.zamówienia z dn.28 grudzień 2022 godz. 16:42
Niestety nie widzę numeru aukcji
Nie wiem czy problem nie tkwi w tym ,że do podsumowania nie przechodzi ulica paczkomatu odbiorcy. Nie mam jednak możliwości dodania jej.
@bebetka403 Problem powoduje brak spacji w Twoim adresie jako nadawcy przesyłki. Zrób proszę przerwę między nazwą ulicy, a numerem domu i daj znać, czy to pomogło.
Tak,dziękuję za pomoc:)
@bebetka403 Cieszę się, że problem rozwiązany i polecamy się na przyszłość. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! 🙂
I co w mojej sprawie?
Zastanawiam się ile jest czasu do nadania paczki przez opcję " allegro paczkomaty" ,od momentu ,gdy ktoś kupi towar z aukcji. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
O tej godz. gdzie i z kim chcesz wysłać?
Mam blisko do paczkomatu,więc to nie problem.