anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie moge wyplacic srodkow na swoje konto!!!

jaczun1
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Witam dziś sprzedałem produkt na allegro lokalne,chciałem wypłacić i środki są zablokowane do weryfikacji,wpłaciłem kwotę 1.01 na Payu otrzymałem kwotę zwrotną na konto a środki są dalej zabkokowane i jest Weryfikacja.Prosze o odpowiedź ile mam czekać i proszę sprawdzić czy wszystko jest poprawnie zrobione z mojej strony i jaki jest czas oczekiwania.dziekuje

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Najlepiej zawsze zrobić to przed wystawienie, teraz się czeka, PayU3dni trwa, Przelewy24 5 dni.

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@jaczun1, weryfikacja może potrwać do 5 dni roboczych. 

Maja
   Moderatorka

jaczun1
#8 Zapaleniec#

Mogła by Pani sprawdzić czy wszystko zrobiłem poprawnie.i tylko wystarczy czekać czy coś dosłać

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@jaczun1, na tym etapie wniosek jest weryfikowany - nic jestem w stanie powiedzieć Ci nic więcej. 

Maja
   Moderatorka

jaczun1
#8 Zapaleniec#

Rozumiem dziękuję za odpowiedz

oznacz moderatorów

jaczun1
#8 Zapaleniec#

Zleciłem wypłatę środków na.swoje konto wczoraj i do tej pory nie.otrzymałem pieniędzy na konto.Ile trwa.taka.operacja zawsze było natychmiast lub drugi dzień.Prosze o odpowiedź.dziekuje @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@jaczun1 Środki powinny być zaksięgowane na Twoim koncie do końca dzisiejszego dnia. Jeśli tak się nie stanie, napisz proszę do nas jutro ponownie, wówczas będziemy działać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

jaczun1
#8 Zapaleniec#

Wporządku.dziekuje

oznacz moderatorów