Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam dziś sprzedałem produkt na allegro lokalne,chciałem wypłacić i środki są zablokowane do weryfikacji,wpłaciłem kwotę 1.01 na Payu otrzymałem kwotę zwrotną na konto a środki są dalej zabkokowane i jest Weryfikacja.Prosze o odpowiedź ile mam czekać i proszę sprawdzić czy wszystko jest poprawnie zrobione z mojej strony i jaki jest czas oczekiwania.dziekuje
Najlepiej zawsze zrobić to przed wystawienie, teraz się czeka, PayU3dni trwa, Przelewy24 5 dni.
@jaczun1, weryfikacja może potrwać do 5 dni roboczych.
Mogła by Pani sprawdzić czy wszystko zrobiłem poprawnie.i tylko wystarczy czekać czy coś dosłać
@jaczun1, na tym etapie wniosek jest weryfikowany - nic jestem w stanie powiedzieć Ci nic więcej.
Rozumiem dziękuję za odpowiedz
Zleciłem wypłatę środków na.swoje konto wczoraj i do tej pory nie.otrzymałem pieniędzy na konto.Ile trwa.taka.operacja zawsze było natychmiast lub drugi dzień.Prosze o odpowiedź.dziekuje @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@jaczun1 Środki powinny być zaksięgowane na Twoim koncie do końca dzisiejszego dnia. Jeśli tak się nie stanie, napisz proszę do nas jutro ponownie, wówczas będziemy działać.
Wporządku.dziekuje