Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, 11.11. pewna Pani kupiła u mnie 3 przedmioty z opcją dostawy inPost, jednak otrzymałem kasę tylko za przedmioty bez kosztów dostawy, a po wygenerowaniu jednej etykiety wyskoczyło mi że koszt to 8,99zł. Nigdy nie miałem podobnej sytuacji, co z tym zrobić?
@Yamatarii Allegro zrobiło promocję na darmowe dostawy, ale w taki sposób, że wielu sprzedawców w ogóle nie wie, iż bierze w niej udział.
Wystarczy, że wystawisz przedmiot na sprzedaż przez aplikację mobilną Allegro Lokalnie i określisz cenę dostawy na kwotę nie wyższą niż 11 zł.
Wszystkie Twoje ogłoszenia, które będą miały dostawę w takiej kwocie, oznaczymy specjalną ikoną “dostawa 0 zł”. Jeśli klient kupi Twój przedmiot, on nie zapłaci za dostawę, a Ty otrzymasz od Allegro Lokalnie pełną kwotę- cenę przedmiotu wraz z kosztem dostawy, jaki ustawisz podczas wystawiania przedmiotu.
Promocja obejmuje pierwszych pięć sprzedanych przez Ciebie przedmiotów. Szczegóły znajdziesz wregulaminie.
https://zobacz.allegrolokalnie.pl/aplikacja-mobilna#chce-wysylac-za-darmo-na-czym-polega-promocja-
Promocyjna dostawa zostanie rozliczona za pośrednictwem Konta przez uznanie narzędzia rozliczeniowego Uczestnika Promocji w ramach sekcji Allegro Finanse w ciągu 3 dni roboczych
Allegro odda Ci koszt wysyłki.