Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Problem tak jak w temacie. klikając w zakładce moje oferty nic sie nie wyświetla.
kiedy szukam po tytule moje aukcje sa widoczne na allegro.
czy ja czegos nie rozumiem?
jak sprawdzic kiedy kończa sie moje oferty?
jak wystawić ponownie przedmiot?
kiedys to było łatwe, teraz cos sie pop...ło
@Getek1 Nie ma za co.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Ja wystawiłam ofertę leżaka przez allegro lokalnie i miało być też na allegro. Ale nie widzę tej oferty w swoim allegro
@agnieszkawawka No przecież jest widoczny również na allegro https://allegro.pl/uzytkownik/agnieszkawawka
Prawdopodobnie z pozycji innych użytkowników jest widoczne. Ale ja gdy wchodzę na swoje konto allegro to w sprzedaży są tylko 4 licytacje. Wszystko oprócz leżaka.
@agnieszkawawka Bo allegro i allegro lokalnie to dwa różne byty. Oferty wystawione na lokalnie są widoczne również na allegro, ale zarządzać nimi możesz tylko spod panelu na lokalnie. Proste, co nie?😁
Rozumiem. Nie mogę zobaczyć na allegro na moim koncie przedmiotów które wystawiłam przez allegro lokalnie żeby były też na allegro. 🤔
Czyli jeśli chce sprawdzić czy ogłoszenie jest widoczne na allegro zwykłym to muszę wejść z poziomu kupującego a nie ze swojego konta.
@agnieszkawawka Wystarczy że klikniesz w link, który wkleiłem Ci parę postów wyżej. Wszystko co wystawisz na lokalnie jest widoczne dla innych również na allegro.