Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Nie mogę wypłacić pieniędzy za sprzedaż na Allegro lokalnie 😕 wysłałam Państwu potwierdzenie przelewu ,żeby udowodnić ,że jestem współwłaścicielem konta. Póki co bez odzewu...
@NM10 czy osoba z konta której dokonałaś przelewu weryfikacyjnego jest Twoim współmałżonkiem? Jeśli tak to proszę dodaj jego dane do Twojego konta. Możesz to zrobić w tej zakładce. Następnie wykonaj ponownie przelew weryfikacyjny w tej zakładce. Po dodaniu małżonka weryfikacja powinna zakończyć się pomyślnie, może to potrwać do trzech dni roboczych.
Zrobiłam przelew aktywacyjny jeszcze raz,dodałam męża jako współwłaściciela. Proszę mi powiedzieć czy już jest wszystko ok?
Nie moge wypłacić środków za sprzedaż na allegro lokalnie i nie mogę zrobić przelewu aktywacyjnego do PayU.
Obrazek jest niewidoczny, tu masz opisane jak wypłacić i jak aktywować konto do wyplat, pamiętaj że dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
@NM10 dziękuję za przesłanie zrzutów. Teraz weryfikacja powinna się udać, ale może zająć do trzech dni roboczych, więc muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość.
Ok, dziękuję za pomoc. Jak coś będę z Panią w kontakcie.