Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację co zrobić w przypadku kiedy nie ma żadnego kontaktu z kupującym i aukcja jest zablokowana. Mam innego chętnego na przedmiot a ten jest zablokowany.
Co w przypadku kiedy go sprzedam a szanowna Pani nagle raczy się skontaktować lub zapłacić za przedmiot?
Mogę anulować tą aukcję i odnotowaną sprzedaż?
Osoba kupująca to: Katarzyna (Client:90259431)
Proszę o interwencję @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@macskowronek Cześć, samodzielnie nie możesz anulować sprzedaży. Jeśli klientka nie opłaci zamówienia, oferta wznowi się automatycznie w ciągu 5 dni (na Allegro Lokalnie kupujący mają 5 dni na opłacenie zamówienia).
W jaki sposób wznowi się oferta? Razem z wyróżnieniem, za które zapłaciłem i przez 5 dni nie ma żadnego skutku?
Co w przypadku kiedy faktycznie sprzedam przedmiot osobie zainteresowanej a nie osobie, która na ten moment jedynie zablokowała sprzedaż?
@macskowronek kasa za wyrożnienie poszła do piachu dlatego nie opłaca się wyróżniać bo ci bedą takie akcje robić i tylko kase utopisz
Masakra. Inaczej mówiąc nie ma sensu wystawiać przedmioty na allegro lokalnie bo nie możesz nic zrobić z przedmiotem przez (tutaj) 5 dni bo ktoś go "niby zakupił". Tym samym allegro, jako platforma do sprzedaży przedmiotów, bardzo mocno to uniemożliwia...
Serio, mam chętnego ale nie mogę nic z tym zrobić.
@macskowronek prawnie to liczy się treść oferty więc ustawiając w ofercie adnotacje czekam 1 dzień na kasę możesz wystawić samemu ponownie po 1 dniu sugeruje tez w każdej ofercie jako osoba prywatna pisać że wyłączasz rękojmię
Jak to nie możesz nic zrobić? Jeśli ta druga osoba jest naprawdę zdecydowana na zakup (i nie jest to kolejny numer 45698328) to wystaw przedmiot ponownie z Kup Teraz i przejdź do finalizacji. Jak widać to pierwszy kupujący i tak nie zapłaci więc po 5 dniach aukcja zostanie anulowana. A nawet jakby zapłacił to anulujesz jego zakup i zwrócisz wpłatę (w ustawieniach odznacz sobie tylko wypłatę na żądania a nie automatycznie codziennie).