anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy formularz wystawiania na Allegro Lokalnie nie da się wpisywac tekstu, zamula

krzylo2000
#8 Zapaleniec#

Witam wszystkich. Dzisiaj pojawił się nowy formularz wystawiania ofert na AL (ogólnie bardzo zły, zamiast jednej strony są teraz 4 strony/kroki) i jest taki problem, że nie da się nic normalnie wpisać w tytule aukcji i w opisie. Np. wpisuję tekst szybko na klawiaturze, to w oknie pojawia się po kilku sekundach litera po literze i obciąża procesor (8 rdzeni). Tutaj jak to właśnie piszę jest oczywiście wszystko OK, tylko w tamtym formularzu jakiś błąd w kodzie czy coś? Poprawicie to?

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzylo2000 Cześć. 🙂 Mogę Cię prosić o przesłanie nagrania, jak zachowuje się formularz podczas wystawiania? Nagranie możesz przesłać na spolecznosc@allegro.pl

Będę bardzo wdzięczna za załączenie linku do tego wątku w treści mejla.

Przekażę materiał do zespołu zajmującego się Allegro Lokalnie. 

oznacz moderatorów

krzylo2000
#8 Zapaleniec#

Cześć. Teraz rano sprawdziłem i działa już dobrze. Może to był jakiś chwilowy błąd. Jakby się powtórzyło to dam znać, temat jest do zamknięcia.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzylo2000 Dzięki za informację. Gdyby działo się coś niepokojącego, to proszę daj znać. 🙂 

oznacz moderatorów

krzylo2000
#8 Zapaleniec#

Szybki poranny test dał dobry rezultat, niestety teraz chciałem normalnie wystawić ogłoszenie i dalej jest to opóźnienie, film wysłałem mailem na adres spolecznosc@allegro.pl

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzylo2000 Dziękuję bardzo, przekazałam film do zespołu Allegro Lokalnie. 🙂 

oznacz moderatorów

krzylo2000
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Jest nadal bardzo źle, na 2 komputerach z Windowsem 7 nie da się normalnie wystawiać ofert, zamula tak jak na przesłanym filmie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzylo2000 Wyłączyliśmy u Ciebie test, prośba o przelogowanie się i powinieneś już widzieć stary formularz. Przepraszamy za utrudnienia! 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@krzylo2000 Czy mogę Cię jeszcze dopytać o to, w jakiej dokładnie kategorii próbowałeś wystawić ofertę i czy wybrałeś jakiś produkt z katalogu? Będę bardzo wdzięczna za te informacje 

oznacz moderatorów

sxgn
#8 Zapaleniec#

W jaki sposób w tym nowym formularzu dodać numer telefonu? Jest tylko taka informacja, bez możliwości edycjiobraz_2023-11-04_120038142.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sxgn nie ma opcji dodania numeru telefonu, bo kupujący będą się mogli kontaktować z Tobą przez czat (co widać na tym komunikacie). 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

sxgn
#8 Zapaleniec#

Muszę zapytać, co kierowało osobą, która zaproponowała takie rozwiązanie? Nie każdy ma chęc i ochotę śledzić chat i odpowiadać na bieżąco na wiadomości, a kontakt telefoniczny jest i szybszy i wygodniejszy.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Od prywatnego i na AL nie da się dodać nr telefonu, możesz próbować przemycić w opisie oferty, ale dla ciebie dobrze bo prócz tego że Allegro nie chcesz żebyś się kontaktował z kupującym poza Allegro ale i dla bezpieczeństwa przed próbą wyłudzenia.

oznacz moderatorów

sxgn
#8 Zapaleniec#

Nie da się w nowym formularzu, w starym nie było problemu. Osobiście uważam, że to jakiś [edycja]  zaproponował tego typu rozwiązanie.

oznacz moderatorów

krzylo2000
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. To była kategoria elektronika-zasilacze, przedmiot bez katalogu.

oznacz moderatorów

PWCK
#9 Pomysłodawca#

Można ustawić tak aby był stary formularz ogłoszeń a nie to nowe dziadostwo ?

oznacz moderatorów

mielecin
#8 Zapaleniec#

Stary działał bez zastrzeżeń to wprowadzili jakieś badziewie... po co znowu zmiany??!!

oznacz moderatorów

mielecin
#8 Zapaleniec#

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#13 Ambasador#

No jak to po co. Żeby było lepiej. Po co masz się kontaktować z klientem poza Allegro?

oznacz moderatorów

PWCK
#9 Pomysłodawca#

Dajcie łapkę w górę i jakiś komentarz, może da im to do myślenia i znowu będzie normalnie...

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/allegro-lokalnie-zmiana-nowe...

oznacz moderatorów