Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich. Dzisiaj pojawił się nowy formularz wystawiania ofert na AL (ogólnie bardzo zły, zamiast jednej strony są teraz 4 strony/kroki) i jest taki problem, że nie da się nic normalnie wpisać w tytule aukcji i w opisie. Np. wpisuję tekst szybko na klawiaturze, to w oknie pojawia się po kilku sekundach litera po literze i obciąża procesor (8 rdzeni). Tutaj jak to właśnie piszę jest oczywiście wszystko OK, tylko w tamtym formularzu jakiś błąd w kodzie czy coś? Poprawicie to?
@krzylo2000 Cześć. 🙂 Mogę Cię prosić o przesłanie nagrania, jak zachowuje się formularz podczas wystawiania? Nagranie możesz przesłać na spolecznosc@allegro.pl
Będę bardzo wdzięczna za załączenie linku do tego wątku w treści mejla.
Przekażę materiał do zespołu zajmującego się Allegro Lokalnie.
Cześć. Teraz rano sprawdziłem i działa już dobrze. Może to był jakiś chwilowy błąd. Jakby się powtórzyło to dam znać, temat jest do zamknięcia.
@krzylo2000 Dzięki za informację. Gdyby działo się coś niepokojącego, to proszę daj znać. 🙂
Szybki poranny test dał dobry rezultat, niestety teraz chciałem normalnie wystawić ogłoszenie i dalej jest to opóźnienie, film wysłałem mailem na adres spolecznosc@allegro.pl
@krzylo2000 Dziękuję bardzo, przekazałam film do zespołu Allegro Lokalnie. 🙂
Dzień dobry. Jest nadal bardzo źle, na 2 komputerach z Windowsem 7 nie da się normalnie wystawiać ofert, zamula tak jak na przesłanym filmie.
@krzylo2000 Wyłączyliśmy u Ciebie test, prośba o przelogowanie się i powinieneś już widzieć stary formularz. Przepraszamy za utrudnienia!
@krzylo2000 Czy mogę Cię jeszcze dopytać o to, w jakiej dokładnie kategorii próbowałeś wystawić ofertę i czy wybrałeś jakiś produkt z katalogu? Będę bardzo wdzięczna za te informacje
W jaki sposób w tym nowym formularzu dodać numer telefonu? Jest tylko taka informacja, bez możliwości edycji
@sxgn nie ma opcji dodania numeru telefonu, bo kupujący będą się mogli kontaktować z Tobą przez czat (co widać na tym komunikacie).
Muszę zapytać, co kierowało osobą, która zaproponowała takie rozwiązanie? Nie każdy ma chęc i ochotę śledzić chat i odpowiadać na bieżąco na wiadomości, a kontakt telefoniczny jest i szybszy i wygodniejszy.
Od prywatnego i na AL nie da się dodać nr telefonu, możesz próbować przemycić w opisie oferty, ale dla ciebie dobrze bo prócz tego że Allegro nie chcesz żebyś się kontaktował z kupującym poza Allegro ale i dla bezpieczeństwa przed próbą wyłudzenia.
Nie da się w nowym formularzu, w starym nie było problemu. Osobiście uważam, że to jakiś [edycja] zaproponował tego typu rozwiązanie.
Dzień dobry. To była kategoria elektronika-zasilacze, przedmiot bez katalogu.
Można ustawić tak aby był stary formularz ogłoszeń a nie to nowe dziadostwo ?
Stary działał bez zastrzeżeń to wprowadzili jakieś badziewie... po co znowu zmiany??!!
No jak to po co. Żeby było lepiej. Po co masz się kontaktować z klientem poza Allegro?
Dajcie łapkę w górę i jakiś komentarz, może da im to do myślenia i znowu będzie normalnie...