Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule, moje oferty z allegro lokalnie są niewidoczne na allegro (również te promowane). Ogólnie zauważyłem, że żadne nie tylko moje ogłoszenia są niewidoczne na allegro (na allegro lokalnie można je wciąż wyszukać). Proszę o wyjaśnienie.
O awarii czytałem ale czy celowe, pierwszy taki wpis.🤔
Już działa , awaria naprawiona, wszystko widać na allegro zwykłym z allegro lokalnie .A także widać już obserwowane z lokalnie .
Na allegro I w zakladce obserwowane nie widać wszystkich akcji. Wyswietla 10 obserwowowanych, a pokazuje tylko 5. Na stronie podczas wyszukiwania NP mam 15 propozycji ,a widzę tylko 7 . Pokazuje mi 7/15. Sprawdzałem inne przeglądarki,z plikami cookie też kombinowałem. To samo jest na laptopie i na telefonie
Potwierdzam, mam to samo.
Allegro ma problemy techniczne. W tym wątku jest to opisane
Problem nadal trwa. Po wpisaniu w wyszukiwarce hasła danego przedmiotu przy domyślnym sortowaniu ofert na Allegro tj. "trafność największa" oferty z Allegro Lokalnie nie wyświetlają się. Dopiero po zmianie sortowania na " cena: od najniższej" oferty są wyświetlane na dole listy.
Widze że godz po opublikowaniu mojego posta , problem rozwiązany.
Oferty pojawiają się na liście nie zależnie od sortowania. Sprawdzone na apk mobilenej jak i wersji www.
To masz szczęście. Moich aukcji z allegro lokalnie nadal nie widać na allegro. Dziwne, że problemu nie można skasować przez kilka miesięcy.
@1wojtek1 O jaką dokładnie ofertę chodzi? Jedną ofertę z Allegro Lokalnie widać na Allegro prawidłowo:
Obie moje aukcje z allegro lokalnie nie są widoczne na allegro. Chyba że włączy sie opcje "wyszukiwanie w opisie ofert". Wtedy widać obie aukcje. To ewidentny błąd serwisu. Sam jak teraz wyszukuje jakieś przedmioty zaznaczam opcje "szukaj też w opisach ofert" i wtedy wyświetlają się oferty z allegro lokalnie.
@1wojtek1 @Client:72561813 Poproszę dokładne numery tych ofert.
8fc7d830-5218-4095-a702-854a79d9ee8e
edca5165-e0ee-4fc3-99d3-916e569b7f29
d78767b6-5a82-4ec8-b6f1-ec0daff14e91
@Client:72561813 @1wojtek1 dziękuję, poprosiłam już nasz zespół techniczny o sprawdzenie tej sytuacji. Gdy tylko dostanę odpowiedź w tej sprawie, wrócę do Was z informacjami.
Wczoraj było widać obie oferty allegro lokalnie w wyszukiwarce allegro. Dziś nie widać żadnej. Czy to ja źle coś robię czy allegro ? Strasznie to irytujące.
@1wojtek1 ja widzę po wpisaniu impulsator 16 wśród 213 ofert jest w połowie. Drugi przedmiot po wpisaniu metromierz jest wśród 103 ofert Może masz zaznaczone Połączone te same oferty. Chociaż nie bo ja połączyłem i nadal znajduje te dwa przedmioty
To jakiś bląd allegro. Jak uruchomię połącz oferty to jedna z moich ofert znika. Drugą bez względu na załączoną czy wyłączoną funkcję widać. Ale jak zrobię ograniczenie dotyczące ceny to się pojawia bez względu czy oferty są połączone czy nie. Chyba to nie powinno tak działać, nie mówiąc już o fakcie, że nikt nie sprzedaje tego samego co ja.
@1wojtek1 Nie potwierdziliśmy tutaj błędów, więc sprawdź proszę ponownie, ale przed próbą:
- wyczyść pliki cookie,
- wyłącz wszystkie wtyczki,
- wyłącz programy działające w tle,
- zaktualizuj przeglądarkę,
- sprawdź w karcie incognito.