Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ponad 200 ofert wystawionych na allegro lokalnie i żadna nie jest widoczna na alegro.pl. Problem z ofertami wystawionymi na allegro lokalnie ciągnie się już od kilku miesięcy i nikt z tym nic nie robi, czy raczy mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi. Jak mogę coś sprzedać jak oferty są niewidoczne. Jak pseudo-informatycy nie mogą sobie z tym poradzić od kilku miesięcy to ich zwolnijcie a zatrudnijcie fachowców!!!! Czekam na odpowiedź co z moimi ofertami!
Kilka przykładowych ofert:
Zawieszka ozdoba na okno szydełkowa 27cm (Z107) | Kluczbork | Kup teraz na Allegro Lokalnie
Zawieszka ozdoba na okno szydełkowa 40cm (Z203) | Kluczbork | Kup teraz na Allegro Lokalnie
Serwetka szydełkowa 24cm (S102) | Kluczbork | Kup teraz na Allegro Lokalnie
Serwetka szydełkowa 68cm ecru (S160) | Kluczbork | Kup teraz na Allegro Lokalnie
Obrazka nie widzimy ale Ja widzę twoje oferty:
mam jeszcze konto firmowe na którym mam wykupionego smarta i z którego kupuję towary. i z tego konta nie widać żadnych ofert z allegro lokalnie.
Bo musisz wiedzieć że z konta firmowego nie zobaczysz ofert w których nie wystawiasz FV, musisz wejść jako konsument.
@krys_lo na koncie firma w zakładce Konto zmień na widok dla konsumenta
tak teraz działa 🙂 tylko szkoda że prawdopodobnie nie wie o tym jeszcze kilkaset tysięcy innych osób które korzystają z kont firmowych. 🙂
@krys_lo Tak działa. Allegro sobie tak wymyśliło.😎