Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,wczoraj zakupilam grę od tego Pana : https://allegro.pl/oferta/wolcen-lords-of-mayhem-pelna-wersja-steam-12478691511 . Hasła i loginu nie otrzymałam . Zero jakiegokolwiek odzewu z ich strony. Odpowiada mi tylko automat... Chciałam anulować zakup i kupić od kogoś innego. Moim oczom ukazała się taka oferta : https://allegro.pl/oferta/wolcen-lords-of-mayhem-pelna-wersja-steam-11154885991 . Poczytałam o sprzedającym i okazało sie ,że widnieje tam ta sama miejscowość, nazwisko ,tylko imiona różne. Po braku odpowiedzi ze strony pierwszego Pana,wiem,że to oszustwo. Czy mogłabym prosić Moderację o sprawdzenie tych kont ?
Nadmienię jeszcze,że dzisiaj napisałam do tego drugiego Pana i też odpowiedział mi automat...
@electra831 Cześć. Otrzymałaś już zapewnienie od sprzedającego, że sprawa zostanie rozwiązana. Jednak jeśli tak się nie stanie i sprzedający nie wyjaśni sprawy, to w ciągu 7 dni będziesz mogła wystąpić o zwrot pieniędzy z Allegro Protect.
Nie chodzi mi już o te pieniądze, nagłośniłam temat bardziej jeśli chodzi o tego oszusta... Proszę ,sprawdźcie te konta.
@electra831 Jeśli sprzedający nie rozwiąże tej sprawy, to podejmiemy odpowiednie kroki.
@electra831 Na jakiej podstawie twierdzisz, że to oszustwo?
Bo nie jestem na Allegro od miesiąca, wiem kiedy coś nie gra...Zainwestowałam tylko 30 zł ,jeśli to się okaże prawdą (a czuję ,że tak jest) ,to konta zostaną zablokowane i mniej ludzi oszukają.
@electra831 Oba konta mają razem ~2000 pozytywnych komentarzy i ledwie kilka negatywów ale Ty czujesz, że to oszustwo.
Ja doskonale rozumiem Twoje niezadowolenie, że sprzedający nie odpowiada "natychmiast" ale weź pod uwagę, że są różne losowe przypadki i czasem może się zdarzyć obsuwa 🙂
Jak sie wczytasz w komentarze,część Nich jest od jednej osoby... Na obu kontach odpowiada automat, telefonu nie odbierają. Może się zdarzyć "obsuwa" ,ale o takiej "obsuwie" mogliby poinformować. A tak jestem bez kontaktu,towaru. Nie przychodzi mi nic innego do głowy jak oszustwo 😉
@electra831 Na ogromnej ilości kont sprzedawców na allegro odpowiada "automat" - nic niezwykłego.
Skąd wiesz, że komentarze są od jednej osoby? Masz na to jakieś dowody?
Nawet jeśli są to czy zabronione jest kupowanie od jednego sprzedawcy i wystawianie mu komentarzy?
Wyobraź sobie, że są różne losowe przypadki. Ja np prowadzę jednoosobową działalność i jeśli dziś rano potrąci mnie samochód i trafię do szpitala to pierwsze co robię jak odzyskam świadomość to obdzwaniam klientów z allegro informując, że będzie "obsuwa", żeby się nie martwili 🙂 (oczywiście ironia)
Nie zrozum mnie źle - jestem po Twojej stronie ale jako sprzedający muszę zaprotestować kiedy nazywasz kogoś oszustem mając ku temu tak wątpliwe podstawy...
Czas pokaże 🙂 Dziękuję 😉