Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kiedy w końcu sprzedane rzeczy na Allegro Lokalnie będę mógł wysłać do paczkomatu po cenie jaką wysyłają sprzedawcy na Allegro?
Kiedy w końcu wyszukiwarka na Allegro po zaznaczeniu opcji: 'Paczkomaty InPost" znajdzie również moje aukcje na Allegro Lokalnie wystawione z opcją wysyłki do paczkomatu?
1. Pewnie nigdy, bo na AL nie ma się umowy używanej przez zwykłe allegro z inPostem 🙂
@wrzosma na ten moment nie ma takiej możliwości, ale nie wykluczamy jej w przyszłości.
@wrzosma Tak jak npaisał @konto zamknięte raczej później niż wczesniej. Paczkomaty i Smaret to ma być zacheta do korzystania z klasycznego Allegro...Pozwól że zapytam , a co Cię skłoniło do korzystania z Lokalnie, a nie ze zwykłego?
@pinsplash, ostatnie dwa miesiące zwykłego dla prywatnych jest, trza korzystać 😄
Przecież nie mogę wystawić na zwykłym Allegro.
@wrzosma Możesz - dlaczego nie? Podczas wystawiania w prawym górnym rogu masz drobnymi literami - skorzystaj ze starego formularza. I tak zrób.
Nie mogę wystawić przedmiotu na zwykłym Allegro.
@wrzosma możesz - opcja wyboru jest dostępna w prawym górnym rogu podczas wystawiania oferty.