anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pan Pobożny Patryk

MonikSati
#1 Nowicjusz#

Witam, chciałam kupić alufelgę od tego pana, pan mi wysłał link na messengerze jednak mimo 3 prób nie mogłam opłacić, być może przez to że że przez link, a na allegro nie mogłam znaleźć tej oferty, było to wczoraj wieczorem, w końcu zasnęłam a dziś rano budzę się, link usunięty a ten Jan zwyzywał mnie od najgorszych **piiip**, szmat że zawracam głowę, proszę o sprawdzenie tego pana czy to nie oszust bo nikt normalny tak się nie zachowuje, mam screeny rozmowy i tego jakie obraźliwe słowa pan kierował w moją stronę, zależało mi na tej feldze bardzo ale po takim zachowaniu to chyba wolę nie mieć tej felgi, zastanawiam się czy to nie oszust, dziękuję za pomoc z góry ten pan to Patryk Pobożny, sprzedaje Tanie Felgi 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@MonikSati  jak wysłał Ci link, to się ciesz, że nie zapłaciłeś, bo to jest oszust, a link nie był do Allegro

oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

Podziękuje bankowi, że blokował Twoje płatności. Dzięki temu nie zostałaś oszukana.
Przy okazji, jeżeli na tej niby stronie podałaś hasło i login do Allegro to się zastanów czy nie warto go zmienić. Podałaś je oszustom.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@MonikSati zgodzę się z pozostałymi, że to pewnie oszustwo, możesz podesłać link przez formularz kontaktowy i zgłosimy go do usunięcia (jeśli nadal jest aktywny). Również zachęcam do zmiany haseł np. do poczty.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów