Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dzisiaj wystawiłam przedmiot na sprzedaż za 1600 zł pieniądze na koncie allegro były a po chwili znikło i nie moge wypłacić bo pokazuje 0.00 zł dlaczego?
Ktoś szybko anulował płatność nie wysyłaj póki kasy nie zaksięguje bank na twoim koncie.
Zanim dodałam bank Do wypłaty srodków , przyszyły pieniądze na koncie allegro jak już zrobiłam weryfikacje 1,01 zł to pieniądze z konta allegro znikły a weryfikacja jeszcze trwa dlaczego?
@Client:48344050 Weryfikacja już nie trwa. Masz wypłaty nieaktywne, ponieważ obecnie masz do wypłaty 0 zł. Gdy pojawią się pieniądze, wypłaty znowu będą aktywne.
Client:48344050a tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
jak wygląda sprawa ?
Client:48344050 sprawdź w ustawieniach jaki masz sposób wyplaty .Pewnie masz wypłaty automatyczne i poszły na konto .
Zmieniłam na żadanie
@Client:48344050 Jak pisze @mdrogeria masz ustawione automatyczne wypłaty?
@Client:48344050 Masz ustawione automatyczne wypłaty. Pieniądze pojawią się na Twoim koncie bankowym najpóźniej we wtorek.
Na początku były automatyczne zmieniłam na żadanie i pisało zrób przelew by zapisać , to poszły na konto bankowe tak?
@Client:48344050 Możliwe, ale mogą tam dziś nie dotrzeć, weekend.
Dobrze poczekamy do wtorku , jak nie przyjdą do wtorku to znaczy że ktoś cofnoł przelew , bo ja wysłać zamiaru nie mam bez pieniędzy
@Client:48344050 Tak, poszły, będą u Ciebie na koncie w poniedziałek, wtorek. Nikt tych pieniędzy nie cofnął z Twojej zakładki Allegro Finanse - nie ma takiej możliwości.
Dobrze dzięki za pomoc