Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pierwszy raz sprzedałem na Allegro lokalnie. Ktoś kupił. Pieniądze są zablokowane do wypłaty. Rozumiem że muszę wysłać paczkę , kupujący musi ją odebrać i dopiero wtedy środki do wypłaty się odblokują tak ?
@Client:33206968 nie. Wypłata nie jest uzależniona od wysyłki tylko od weryfikacji konta i aktywacji do wypłat.
@Client:33206968 widzę, że w sprawie nałożonego ograniczenia skontaktowałeś się z nami mailowo. Zaczekaj proszę na odpowiedź w zgłoszeniu o numerze 52067642.
Poczekam. Dodam że w Ustawieniach Wypłat zostały przed chwilą zaakceptowane Przelewy 24 ale dalej przycisk do Wypłać środki jest nieaktywny. Co muszę zrobić . Wysłać najpierw przesyłkę. Słabo to wszystko opisane jest.
Mi akurat zapomniało że mam stary numer konta i dopiero zaaktualizowało jak dodałem ręcznie. Oczywiście allegro zmiata sprawę pod dywan. Sprzedawaj gdzieś indziej bo tu problem z wypłaceniem.
ale zapłaciłem już prowizję. Zwrócą mi ?
@Client:33206968 jak kupujący zapłacił to paczkę musisz wysłać. To nie 0LX czy inne portale
Czyli kasę dostanę jak kupujący dostanie paczkę tak?/
@Client:33206968 odebranie paczki przez klienta, nie wpływa na możliwość wypłaty pieniędzy. Wpłata za zakup, jest od razu przekazywana na saldo sprzedającego i można ją wypłacić w dowolnym momencie (jeżeli rachunek do wypłat jest zweryfikowany u operatorów płatności oraz nie ma na koncie nałożonych ograniczeń).
W Twoim przypadku, najpierw należy wyjaśnić kwestię nałożonych ograniczeń i w tym temacie będziemy kontaktować się mailowo w zgłoszeniu o numerze 52067642.
Dobra. Poczekam na odpowiedź.
@Client:33206968 opcja wypłat jest niedostępna, ze względu na nałożone ograniczenie na Twoim koncie. Przykro mi, ale na forum nie mam możliwości udzielić Ci bardziej szczegółowych informacji w tym temacie. Wyjaśnienie nałożonych ograniczeń oraz dalsze informacje otrzymasz w wiadomości mailowej.