Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to normalne, że allegro nalicza opłaty nawet, gdy przedmiot nie zostanie sprzedany?
Kupujący wygrał aukcję na allegro lokalnie, ale nie zapłacił, nie wybrał sposobu dostawy.
Po kilku dniach przedmiot wystawił się jeszcze raz, tym razem wszystko poszło poprawnie, ale opłata została pobrana za obie aukcje, mimo że według regulaminu nie powinna.
Miałem już kilka takich przypadków.
Co można z tym zrobić?
Jak prowizja to możesz pisać o zwrot, promowania nie oddadzą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
Jeśli kupujący nie wybrał nawet sposobu dostawy to nic nie powinno zostać naliczone. Chyba, że masz na myśli jakieś opłaty za promowanie aukcji?
@KQuality czy mogę poprosić Cię o podanie numeru oferty, w której opłata została naliczona podwójnie? Sprawdziłam to i w przypadku odwołanych ofert (takich w których kupujący nie wybrali metody dostawy) opłata za obsługę transakcji nie została naliczona.
@KQuality na początku powinieneś był przeczytać kilka razy regulamin/załączniki i tabele opłat i prowizji.
Ze zrozumieniem.
W innym przypadku kilka razy.