Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Uwaga na Client:104082740.
Podejrzany podmiot. Pieniędzy na PAYU nie otrzymałem. Zakup odbył się w niecałą godzinę po zamieszczeniu na allegro o godzinie 00:01.
Zakup na
Ander Jrco
ul. Grunwaldzka 182, 60-162 Miami
tel. 722 706 898
email. andernwix956@outlook.com
Takich administratorów to ze świecą szukać. Dziękuje. 😁
@PatrixF o jak miło, bardzo dziękuję 🙂 Miłego dnia!
Klient 105670051 - 13 czerwca 2022 o g. 01.03 rozpoczął opłaty za konsolę PS4, mimo wpisu że opłaci przy odbiorze, Miejscowość LODZY (brak w Polsce) kod pocztowy 60-162 (to Poznań - Grunwald) nr telefonu nie ma takiego numeru. dziwny email, kompletny brak kontaktu, Allegro naliczyło mi opłatę 73,05 zł. Nie otrzymuje żadnych informacji od Kupującego, brak opłaty dziwny email: Jovicoco863@outlook.com.
Proszę o wyjaśnienie bo towar mam ale opłaty żadnej nie otrzymałem a adres nadawczy jest FAŁSZYWY podobnie zresztą jak dane imię i nazwisko Klienta: HUGO LILL, co z weryfikacją ze strony Allegro?
Oczekuję na decyzję i przywrócenie ogłoszenia do sprzedaży a takę wycofanie opłat za coś co nie zaistniało ...
@krasnal_imp dziękuję za Twoją wiadomość! Podane przez Ciebie konto jest już zablokowane. W sprawie opłaty za obsługę transakcji napisz proszę do nas tutaj.
Witam oszust kupił mój przedmiot proszę o blokadę jego konta. Client:105670129 (miko webb)
@Client:58625326 dobrze że kupił czemu od razu blokada 😉
@Client:58625326 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Gdzie mam anulować prowizje od sprzedaży.
@Client:58625326 w tej sprawie proszę napisz do nas tutaj.
Witam kupujący zgłosił chęc zakupu nalegał że napisze do mnie e-mail z jakimiś informacjami gdzie zakup byl z odbiorem osobistym. Odmówilem odpowiedzi na E-mail bo przy opcji zakupu odbiór osobisty jest to zupełnie nie potrzebne. Zaprosiłem kupującego do odbioru osobistego i po tym kontakt się urwał. Kupujacy zalogowany jako
oto czat z kupującym:
Sposób, w jaki weryfikujecie nowe konta woła o pomstę do nieba. Klient Client:107173494 posługujący się niepełnymi danymi oraz telefonem wymienionym w tym wątku zakłada konto i dokonuje zakupów. Przecież wprowadzenie blacklisty telefonów powiązanych z kontami oraz weryfikacja danych nowych klientów (skan dokumentu) to prosta czynność, która powinna być standardem na allegro. Dlaczego tak nie jest? Czy moje dane zostały udostępnione oszustowi? Jeżeli tak, zgłoszę sprawę na policję ponieważ nie dotrzymujecie należytej staranności w administrowaniu moimi danymi.
Kolejne konto z tym numerem telefonu:
Client:107173494
Adam Pasek
+48 722 706 898
adam.pask938@gmail.com
Nie odzywa się po zakupie, tylko przesyła emaile poza allegro.
@MAGGOTCORPS dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
I u mnie podobna sytuacja, ktoś kupił ode mnie telefon z odbiorem osobistym po czym dostałem mail z prośbą o numer konta i nazwę banku i prośbę o wysyłkę do Anglii:
Odbiorca
Adam Pasek
+48 722 706 898
Client:107398027
telefon:
email: kassnerd584@outlook.com
Ta sama sytuacja u mnie. Kupił w nocy telefon, wszystkie dane takie same i później mail przyszedł z wysyłką na UK i żądaniem danych konta bankowego.
Dziękuje, dostałem już zwrot prowizji za sprzedaż przedmiotu jednak niezrozumiałe dla mnie jest dlaczego nie dostałem również zwrotu opłat za wyróżnienie ogłoszenia albo darmowe wyróżnienie kolejny raz tego samego ogłoszenia.
Zgłoszenie oszusta Client:107724826 (Adam Pasek)
Jak w temacie. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_