Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam powiązane konto Inpost z Allegro, ale nie są widoczne przesyłki z Allegro lokalnie.
Czy ktoś miał podobny problem? Jak mogłabym to rozwiązać?
@groniaa dziś to uruchomili i może nie działać 😞 a były opłacone przez Payu, a z kiedy zakup ?
To miało działać od dziś. Na Lokalnie miał być możliwy wybór Paczkomaty za 8.99 zł. Nie działa?
Aukcję trzy dni temu, wczoraj po sprzedaniu produktu chciałam zrobić etykietę. Po zalogowaniu do Managera Paczek niestety problem, bo nie widzi system żadnej sprzedaży... zatem to kwestia wprowadzanych zmian i wkrótce będzie to naprawione? Pytanie czy będzie to można zastosować do wystawionych już aukcji?
@groniaa myślę że może nie działać do wcześniejszych zakupów a te dokonane od dziś powinny być normalnie importowane 🙂
Dzięki za informację i pomoc 😊
@kostas11 Najpierw to trzeba wyedytować oferty i zaznaczyć w nich "allegro paczkomaty inpost", żeby ta forma dostawy była dostępna. Poza tym te przesyłki mają być rozliczane bezpośrednio z allegro (a etykiety generowane bez konieczności logowania się do managera inpostu).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere dzięki za poprawkę 🙂 to na lokalnie zrobili z poziomu konta a dla zwykłego trzeba z menadżera paczek nadawać ?
@kostas11 Tak wynika z tej zapowiedzi. W praktyce jeszcze nie miałem okazji sprawdzić.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄