anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powod zawieszenia konta

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Czy jakis admin albo osoba kompetentna moze mi wyjasnic powod zawieszenia konta? Ponoc wysyłacie maila z informacja. Ja niestety takiego nie dostalam.

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Raczej liczyłam na cos szybszego 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Boberek7608 Jak zawiesza to zawsze są problemy, może zapomniałeś coś zapłacić, szukaj w mailach.

oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Nie mam nic do zaplaty. Wyprzedaje graty do kompa korzystajac z promki bezprowizyjnej do 23.12

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Boberek7608 Widzę, że napisałeś już do nas wiadomość w tej sprawie przez wskazany formularz, więc poczekaj proszę na odpowiedź. Na pewno otrzymasz od nas informację zwrotną, dlaczego zablokowaliśmy Twoje konto. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Ok. Tylko było napisane, ze "dlaczego" powinnam dostac w mailu ktorego nie dostałam. Ciekawa polityka tak zawieszac komus konto bez słowa.

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@Boberek7608 Zawsze wysyłają - poszukaj w spamie lub innych folderach...

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Nie.. Nie mam problemu z wiadomosciami jako tako. Nawet teraz jak piszemy to dostaje powiadomienia. Oni poprostu nie wysłali maila. Nie wiem.. czepli sie ze korzystam z promo na bezprowizyjne sprzedawanie na Lokalnie czy jak...

oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Dopiero teraz raczyli sie odezwac. Niby wzgledy bezpieczenstwa i musza sprawdzic czy nie sprzedaje powietrza. Konto 8 lat i takie podejrzenia...

oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Rodacy.. Pare dni temu zawiesili mi konto, ze niby celem weryfikacji. W miare moge zroumiec gdyz nic nie sprzdawalam a tu nagle pare ofert z kartami grafiki... 

I teraz sie zaczyna cyrk.. Kazali mi zrobic zdjecie towaru ktory oferowalam z dowodem osobistym na nim. To tlumacze ze 3 juz wyslane i daje zcreena z managera paczek. PLus zdjecie 2 w domu. 

A ci znowu.. ze aukcji bylo 7... Tylko zaden z tych tłukow nie widzial ze 2 to to samo. I tak sie bawie z nimi w te maile a kwota za jedna sprzedaz bezprawnie jest przetrzymywana na ich koncie a towar wysłany. 

I pytanie. Czy ktos juz ich pozywal na policje za w sumie to przywlaszczenie. Nie wydaje mi sie zebym sie musiala tlumaczyc i fotografowac wszytkiego dookola. Oficjalnie przez Allegro poszly 2 transakcje i 2 klientow ma paczki. A oni trzymaja moja kase i caly czas jakies **piiip**y o zdjeciach. tam nie ma nikogo kto ma 3 szare komorki.

Prosze o rade bo nerwy juz mi puszczaja

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Boberek7608 Prawda jest taka, że cokolwiek tu napiszą to i tak nikt nie pomoże. Tylko ty i Allegro są rozwiązaniem.

oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Zeby tam jescze byo z kim rozmawaic.. KKAzda odpowiedz od kogo innego  w i kolo maciuju sie tlumacz i to nie wiem z czego. Rozumiesz? Nikt sie nie skarzy. PAczki wyslane a te tłuki chca jakischs zdjec i przetrzymuja moja kase.. to jest dla mnie niepojete.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Bez zapasu jakiegoś nerwosolu trudno na allegro wytrzymać ,wymagają od ciebie pewnie potwierdzeń czy to jest rzeczywiście twój towar a nie fotki ściągnięte od innych użytkowników jako że ostatnio nie byłaś aktywna  z takimi przedmiotami.

oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

No nie bylam a teraz kozystam z promo na lokalnie ze sprzedaje bez oplat. I chyba im gul skacze ze taka prowizja ich mija. I na nic tlumaczenia. Kwadratura koła. po weekendzie ide na policje.. **piiip**ziele... Klienci mnie nie ojumali to mi allegro blokuje dostep do kasy za wyslany towar.. jaja normalnie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@mwmonety Piszą tu np. Sołtys że trzeba fachowca do wypowiedzi, może trzeba zacząć od kadry Allegro.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Boberek7608 dbają o swoją kasę, bo jak jesteś nie pewnym sprzedawcą i nie wyślesz towaru to myszą oddać ze swoich z programu POK 🙂

Policja Cię wyśmieje jedyne co to sąd ale czy jest sens i co ugrasz ?  Podeślij zdjęcia faktur i towaru to Ci odblokują, mają tak dużo roboty może nie załapali że to zdublowane aukcje więc wyślij im drugi raz to samo 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

ale czego nie wysle.. Jestem osoba prywatna. Zrealizowlaam 2 sprzedaze. 2 klientow dostalo paczki. I co mnie policja wysmieje? Nie chca mi oddac moich opieniedzy wiec nie rozumiem.. to jest przywlaszczenie.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

po co dublowałeś oferty

jak nie miałeś towaru

co byś zrobił jak 2 osoby by kupiły ten sam towar?

każdy kij ma dwa końce - Kupujący mógłby też zgłosić na policji przestępstwo

oznacz moderatorów

Boberek7608
#10 Popularyzator#

Przepraszam ale nie wiem o jakim dublowania ofert mówisz. Nic takiego nie miało miejsca. Jedna to klasyczne kup teraz i gość wybiera o. Osobisty, następnie na czacie pisze czy wysyłam za pobraniem a jak nie to on dziękuję. No to podziękowałam i wystawiłam ponownie. I druga to sama po wystawieniu zdjęłam ofertę dosłownie po paru minutach. Było 0 wyświetleń i po jakimś czasie znowu ja wystawiłam. I dla nich ja niby oferowalam 4 towary. Przecież to jest jakiś durny sposób myślenia. Co ja mam udowadniać? Że 1+1=4?

oznacz moderatorów