Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jakis admin albo osoba kompetentna moze mi wyjasnic powod zawieszenia konta? Ponoc wysyłacie maila z informacja. Ja niestety takiego nie dostalam.
Raczej liczyłam na cos szybszego 🙂
@Boberek7608 Jak zawiesza to zawsze są problemy, może zapomniałeś coś zapłacić, szukaj w mailach.
Nie mam nic do zaplaty. Wyprzedaje graty do kompa korzystajac z promki bezprowizyjnej do 23.12
@Boberek7608 Widzę, że napisałeś już do nas wiadomość w tej sprawie przez wskazany formularz, więc poczekaj proszę na odpowiedź. Na pewno otrzymasz od nas informację zwrotną, dlaczego zablokowaliśmy Twoje konto.
Ok. Tylko było napisane, ze "dlaczego" powinnam dostac w mailu ktorego nie dostałam. Ciekawa polityka tak zawieszac komus konto bez słowa.
@Boberek7608 Zawsze wysyłają - poszukaj w spamie lub innych folderach...
Nie.. Nie mam problemu z wiadomosciami jako tako. Nawet teraz jak piszemy to dostaje powiadomienia. Oni poprostu nie wysłali maila. Nie wiem.. czepli sie ze korzystam z promo na bezprowizyjne sprzedawanie na Lokalnie czy jak...
Dopiero teraz raczyli sie odezwac. Niby wzgledy bezpieczenstwa i musza sprawdzic czy nie sprzedaje powietrza. Konto 8 lat i takie podejrzenia...
Rodacy.. Pare dni temu zawiesili mi konto, ze niby celem weryfikacji. W miare moge zroumiec gdyz nic nie sprzdawalam a tu nagle pare ofert z kartami grafiki...
I teraz sie zaczyna cyrk.. Kazali mi zrobic zdjecie towaru ktory oferowalam z dowodem osobistym na nim. To tlumacze ze 3 juz wyslane i daje zcreena z managera paczek. PLus zdjecie 2 w domu.
A ci znowu.. ze aukcji bylo 7... Tylko zaden z tych tłukow nie widzial ze 2 to to samo. I tak sie bawie z nimi w te maile a kwota za jedna sprzedaz bezprawnie jest przetrzymywana na ich koncie a towar wysłany.
I pytanie. Czy ktos juz ich pozywal na policje za w sumie to przywlaszczenie. Nie wydaje mi sie zebym sie musiala tlumaczyc i fotografowac wszytkiego dookola. Oficjalnie przez Allegro poszly 2 transakcje i 2 klientow ma paczki. A oni trzymaja moja kase i caly czas jakies **piiip**y o zdjeciach. tam nie ma nikogo kto ma 3 szare komorki.
Prosze o rade bo nerwy juz mi puszczaja
@Boberek7608 Prawda jest taka, że cokolwiek tu napiszą to i tak nikt nie pomoże. Tylko ty i Allegro są rozwiązaniem.
Zeby tam jescze byo z kim rozmawaic.. KKAzda odpowiedz od kogo innego w i kolo maciuju sie tlumacz i to nie wiem z czego. Rozumiesz? Nikt sie nie skarzy. PAczki wyslane a te tłuki chca jakischs zdjec i przetrzymuja moja kase.. to jest dla mnie niepojete.
Bez zapasu jakiegoś nerwosolu trudno na allegro wytrzymać ,wymagają od ciebie pewnie potwierdzeń czy to jest rzeczywiście twój towar a nie fotki ściągnięte od innych użytkowników jako że ostatnio nie byłaś aktywna z takimi przedmiotami.
No nie bylam a teraz kozystam z promo na lokalnie ze sprzedaje bez oplat. I chyba im gul skacze ze taka prowizja ich mija. I na nic tlumaczenia. Kwadratura koła. po weekendzie ide na policje.. **piiip**ziele... Klienci mnie nie ojumali to mi allegro blokuje dostep do kasy za wyslany towar.. jaja normalnie.
@mwmonety Piszą tu np. Sołtys że trzeba fachowca do wypowiedzi, może trzeba zacząć od kadry Allegro.
@Boberek7608 dbają o swoją kasę, bo jak jesteś nie pewnym sprzedawcą i nie wyślesz towaru to myszą oddać ze swoich z programu POK 🙂
Policja Cię wyśmieje jedyne co to sąd ale czy jest sens i co ugrasz ? Podeślij zdjęcia faktur i towaru to Ci odblokują, mają tak dużo roboty może nie załapali że to zdublowane aukcje więc wyślij im drugi raz to samo 😄
ale czego nie wysle.. Jestem osoba prywatna. Zrealizowlaam 2 sprzedaze. 2 klientow dostalo paczki. I co mnie policja wysmieje? Nie chca mi oddac moich opieniedzy wiec nie rozumiem.. to jest przywlaszczenie.
po co dublowałeś oferty
jak nie miałeś towaru
co byś zrobił jak 2 osoby by kupiły ten sam towar?
każdy kij ma dwa końce - Kupujący mógłby też zgłosić na policji przestępstwo
Przepraszam ale nie wiem o jakim dublowania ofert mówisz. Nic takiego nie miało miejsca. Jedna to klasyczne kup teraz i gość wybiera o. Osobisty, następnie na czacie pisze czy wysyłam za pobraniem a jak nie to on dziękuję. No to podziękowałam i wystawiłam ponownie. I druga to sama po wystawieniu zdjęłam ofertę dosłownie po paru minutach. Było 0 wyświetleń i po jakimś czasie znowu ja wystawiłam. I dla nich ja niby oferowalam 4 towary. Przecież to jest jakiś durny sposób myślenia. Co ja mam udowadniać? Że 1+1=4?