Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jakis admin albo osoba kompetentna moze mi wyjasnic powod zawieszenia konta? Ponoc wysyłacie maila z informacja. Ja niestety takiego nie dostalam.
Ludzie pomozcie bo juz mnie szlag trafia. Takiego traktowania to ja nigdy nie doswiadczylam. Najpierw jakas poroniona blokada konta. Ze niby prewencyjnie bo moze ludziom cegly wysylam. Choc na dwie sprzedane karty obie sa juz dawno u wlascicieli. To jescze zablokowali mi mozliwosc wyplaty srodkow z Payu na kwote 2300 za druga transakcje. Rozumiecie.. nawet klient na czacie pisal ze wszystko ok a te !@@!#!@#! blokuja mi wyplate srodkow. Swieta ida, robote przez covida stracilam i nie moge wyplacic pieniedzy z allegro.
Mam juz gdzies te konto i tlumaczenie ze nie jestem wielbladem. Poradzcie cos bo juz mi zostanie na linke isc.
Nie idź na linkę, oddadzą 🙂 Dostaniesz pozytywne komentarze (jeśli to Allegro, nie Allegro Lokalnie), klienci nie otworzą sporów, nie będzie zgłoszeń i wtedy oddadzą.
Wlasnie to jest Lokalnie. I tylko dlatego bo dali mi promocje bezprowizyjna to sobie chcialam troche dorobic. A teraz musze udowadniac ze nie jestem koniem. Czuje sie jak by mi ktos najnormalniej w swiecie pluł w twarz i sie jescze bezczelnie cieszył.
@Boberek7608 No ale mogłaś to kontynuować w poprzednim wątku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/powod-zawieszenia-konta/td-p/1...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Sie juz nie czepiaj szczegolow.. jestem klebkime nerw
@Boberek7608 Nie czepiam się. Chodzi o to, że ci którzy się tu udzielają mieliby szerszy pogląd na sytuację.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Ale na co tu patrzec.. Traktuja mnie jak nie wiem co.. Nie sa w stanie okreslic konkretnie o co im chodzi. Zablokowali mi konto bo tak. Chcieli jakies zdjecia.. Deb..ile uwazali ze wystawiona oferta, nastepnie zdjeta i ponownie wystawiona to 2 oferty.
To jest tak jak by Ci zabrali prawo jazdy w drodze do cioci na imieniny bo przecierz bedziesz pił.