Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o zablokowanie użytkownika i przywrócenie mojej oferty do sprzedaży. Próba wyłudzenia e-mail
„Kupujący Marek Malon (Client:47816941) rozpoczął zakup z płatnością z góry. Po otrzymaniu wpłaty przekażemy Ci szczegóły wybranej przez niego dostawy.”
@michalcz89 teraz na allegro jest zasada, że wszystkie nadużycia, wykroczenia i przestępstwa są w pełni legalne i tolerowane, do 3 razy - ale tylko na allegro.
Zauważyłem że niestety duża plaga oszustów się tu panoszy i niezbyt mogą sobie z tym poradzić.
Moja oferta sprzedaży w której opłaciłem wyróżnienie jest aktualnie zablokowana i czeka aż oszust ją opłaci… co wiemy że się nie stanie
@sl-aw-ek proszę, abyś nie wprowadzał w błąd innych użytkowników. Nie tolerujemy żadnych wykroczeń ani przestępstw żadnej ze stron, zarówno ze strony kupujących jak i sprzedających. Jak się domyślam, masz na myśli nowe funkcjonalności listy nieaktywnych kupujących, ale jej nie ma na Allegro Lokalnie, a takiej transakcji dotyczy ten wątek.
@michalcz89 w przypadku braku płatności Twoja oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach, po rozpoczęciu zakupu. Z uwagi na to, że na koncie tego kupującego doszło do włamania, prawdopodobnie nie zostanie opłacone.
Czyli teraz mam czekać 5 dni aż moja oferta znów się pojawi w sprzedaży?
Po 5 dniach dojdzie do wznowienia i trafię na kolejnego oszusta po czym będzie zablokowana na kolejne 5 dni?
przypominam że mam opłacone wyróżnienie ogłoszenia które aktualnie wisi sobie niewidoczne
Śmiech na sali
@michalcz89 jeśli nie chcesz czekać, możesz wystawić nową ofertę, a w sprawie zwrotu prowizji napisz do nas przez ten formularz kontaktowy.
Mało profesjonalne podejście do sprawy. Jak mogę drugi raz ten sam przedmiot wystawić na sprzedaż mając go teoretycznie sprzedanego?
Nie ma to jak działać bardziej w sprawie oszusta niż użytkownika allegro od 15 lat i dręczyć go jakimś użeraniem z formularzami zamiast zablokować ofertę skoro oszust został wykryty i przywrócenie jej do dalszej sprzedaży
chyba sobie kpisz Ola... przez kilka miesięcy oferta nie znikała dopóki nie została opłacona, ale trzeba było to znowu usunąć tylko po to żeby kre.tyni mogli je blokować ; "wystaw nowa oferte"??? alle.drogo ma w d.up.ie spredających... nawet nie można normalnie się skontaktować z suportem przez ten system zapór i kapczów; trzeba się przenieść do oeliksa
@ElTorero który dokładnie fragment masz na myśli?