Witam. Mam od dłuższego czasu problem z aplikacją allegro lokalnie na telefonie. Nie mogę sprawdzać wpłat od kupujących ani roić wypłat. Po wejściu w zakładkę wyskakuje komunikat strona nie istnieje. Przeinstalowanie aplikacji przynosiło skutek na jeden dzień. Teraz już i to nie pomaga. Malo tego jeden z kupujących otworzył dyskusje a w aplikacji ani powiadomienia na telefonie z aplikacji ani dyskusji w aplikacji. Dopiero po zalogowaniu w przeglądarce wszystko działa normalnie. Telefon nowy, android najnowszy, aplikacja zaktualizowana i dalej to samo. Ma ktoś podobny problem?
@Arek-A16 Do zweryfikowania problemu proszę Cię o kilka informacji:
- rzuty całego ekranu obrazujące problem,
- dokładną wersję aplikacji, jaką posiadasz,
- model telefonu.
Witam. Po próbie wejścia w płatności albo wpłaty od kupujacych widzę to co na zdjeciu poniżej. Teraz po przeinstalowaniu aplikacji bylo dobrze a dziś znowu to samo.
Wersja allegro lokalnie to 2.2.28 a telefon to motorola edge 50 neo. Android w wersji 15stej. Pomimo zaznaczenia zgód nie działają powiadomienia. Rzadko wchodzę na maila przypisanego do konta i nawet nie wiedzialem ze kupujacy otworzyl spór. Seoja droga na aplikacjii alegro po wejsciu w dzwoneczek mam powiadomienia od 29 grudnia a o wypowiedzeniu sie allegro o sporze dopiero z 24 lutego gdzie jiz bylo za pozno n a reakcje z mojej strony bo poszla kasa z programu.
@Arek-A16 dziękuję za przesłane informacje!
Konsultuję to, wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@Arek-A16 czy możesz proszę wylogować się z aplikacji i zalogować na nowo.
Jeśli problem jeszcze raz wystąpi to czy możesz przesłać link strony, na którą aplikacja Cię kieruje (w momencie kiedy widzisz błąd ze zrzutu)?
Po ponownym zalogowaniu dalej to samo. Dalej jak próbuję wejsc w zakladke wplaty od kupujacych albo oplaty od sprzedaży dzieje sie to samo.