Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wysłałam paczkę do kupującego, zapłaciłam podatek, a paczka nie została odebrana. Wróciła do mnie, ja nie odebrałam. Dostałam pismo z Działu Obsługi Posprzedażowej w Koluszkach z informacją, że muszę zapłacić 15 zł. Mam pytanie w zasadzie do Allegro, z którym nijak nie mogę się skontaktować. Skąd ten "durny" przepis PP, czy na takie sytuacje Allegro jest przygotowane?
Prośba o podpowiedź, jak skontaktować się z Allegro w tego typu sprawach?
Kiedyś kontakt z Allegro był prosty i łatwy.
Czy ktoś miał podobną sytuację, a jeżeli tak, to jak rozwiązał tego typu problem.
Zapłacił i wysłałeś czy za pobraniem?
Zapłacił.
Nigdy nie spotkałam się z taką kuriozalną sytuacją.
To mu potrącisz jak będzie chcial zwrotu, teraz nie wiadomo jak się zachowa, oj rożnie może być. 😁
Moim zdaniem, to temat dla Allegro, bo zapewne nie jestem w tym odosobniona.
Czy możesz mi podpowiedzieć, jak skontaktować się z Allegro ale z osobą żywą, nie z jakimś zombi automatem.
Czy z żywą czy nie to loteria ale tu : https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=70d99e7b-80c7-411c-bb2f-1ea90a88d7e8&subjectId=16583e36-5...
Bardzo dziękuję.
Dzięki 😘
https://allegro.pl/pomoc/kontakt
wybierz temat rozmowy, zamów rozmowę telefoniczną, napisz na czacie
@44484664 twoim obowiązkiem jako sprzedawcy było odebranie tej przesyłki i kontakt z kupującym w celu ustalenia co dalej. Może nie mógł odebrać i zapłaciłby żebyś mu jeszcze raz wysłała. Sama narobiłaś sobie problemów, a teraz szukasz winnych.
W czasie, gdy paczka wróciła byłam nieobecna. To po pierwsze, a po drugie, to nie widzę w moim tekście zdania, że szukam winnych lecz pytanie. W związku z tym nie atakuj jeżeli nieuwaznie przeczytałeś treść. Nie masz podpowiedzi, to się nie włączaj.
@44484664 to nie allegro sprzedaje, tylko ty i to ty musisz być przygotowana na takie i różne inne sytuacje. Nawet jeśli jesteś prywatnym sprzedawcą, to powinnaś wiedzieć jakie są twoje prawa i obowiązki, powinnaś przeczytać regulamin allegro i zapoznać się z cennikami przewoźników.
Regulamin przeczytałam i nic o takich sytuacjach nie mówi.
@44484664 a regulamin i cennik poczty też przeczytałaś?
Tak
Przeczytałam