Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy polityka sprzedaży allegro ma za zadanie dyskryminacje FIRM. Dlaczego na ALLEGRO LOKALNE NOTORYCZNIE od wielu juz miesiecy jest promowana sprzedaż z WYRÓZNIENIEM za 1,99 zł i zaśmiecana jest Główna strona po 10 stron jakimś ZŁOMEM( np w kolekcjach ), a dla FIRM WIELKIE GÓ...O i niech płaca 19 zł!!!. Wiem, że jesteście MONOPOLISTAMI i macie nas SPRZEDAJACYCH w DUPIE, aby tylko prowizja wpłynęła, ale przeginacie. Już dawno to robicie, ale teraz to idziecie na całość. Nie chce mi sie juz dalej pisać.
Pozdrawiam
@kino51 A to nie wiedziałeś, że na Allegro jest jak u Orwella > wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre równiejsze
Allegro to taka mała Polska.☹️
@kino51 Jako kolekcjoner szczerze Cię popieram Główną stronę zalewa w większości badziewie z Lokalnego które normalnie by nawet klienta nie znalazło .
Rzeczy do kolekcji albo innych ciekawych już od dawna nie kupuję na allegro. Niestety muszę się fatygować na weekwndowe giełdy. Ale za to odkryłem panujący tam super klimacik.
Na AL W kategorii moda jest pełno podróbek które są promowane na pierwszej stronie i co z tym robi allegro dosłownie nic.
Gdyby nie to tanie promowanie to nic by się na allegro lokalnie nie sprzedawało. Tylko wystawianie z tym promowaniem ma tam sens. Jakby się nic tam nie sprzedawało to osoby prywatne pójdą sprzedawać gdzie indziej, bo akurat w przypadku sprzedaży prywatnej są konkurencyjne serwisy, np. ten na o. Dlatego te tanie promowania na AL raczej szybko nie znikną.