Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jak to jest z samo przebijaniem ofert?
Kiedyś nie było z tym problemu i płaciło się kwotę minimalną plus ileśtam złotych w zależności od ceny minimalnej. W skutek błędu przeglądarki przebiłem sam siebie i ta cena jest widoczna już na aukcji. Jak wiem nie można się wycofać. Teraz mam zapłacić więcej bo przebiłem sam siebie? I jeśli przebiłem cenę minimalną o 20 zł to tyle więcej zapłacę?
Ale to AL i tam coś inaczej działa. tam też jest zakup jak zapłacisz a masz 5dni- nie zapłacisz nie ma zakupu.
Pieniądze to nie wszystko ,jak allegro dojdzie że sam podbijasz ceny w swoich ofertach to mogą Ci konto zablokować . Pisząc i prosząc o radę sam im to tylko ulatwiasz.
Aukcja nie jest moja, po co miałbym kupować od samego siebie? Napisałem, że kilka razy podniosłem cenę, w skutek błędu. I pytanie ile zapłacę. Widzę teraz, że spieprzyli to po całości, bo na Lokalnie są inne zasady.
Licytacja na lokalnym różni się od zasad na głównym. Na głównym licytuję najmniejszą możliwą kwotę. Na lokalnym od razu dajesz swoją maksymalną cenę. Dobrze czytać zasady, a dopiero potem brać udział. To nie jest błędem tylko typowym ustawieniem na lokalnym.