Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej. Wystawiłam przedmiot na sprzedaż ale jest duży, więc dodałam w opcjach wysyłki kuriera bo nie wejdzie do paczkomatu. Nie mogłam usunąć paczkomatu z tej listy i ktoś kupił przedmiot i właśnie paczkomat wybrał. Czy da się zmienić po zakupie sposób dostawy? Lub czy ewentualnie jeśli anuluje ten zakup i osoba kupi drugi raz to opłata dla allegro też będzie podwójna?
@nela-michalska może napisz do kupującego wyjaśnij sprawę i poproszę o dopłatę na wysyłkę kurierem.
Możesz też zwrócić pieniądze i wystąpić o zwrot prowizji do Allegro. A następnie wystawić ponownie z opcją tylko kurier.
@nela-michalska po zakupie nie da się zmienić sposobu wysyłki. Najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się w tej sprawie z kupującym. Możesz nadać przesyłkę kurierem (jeśli kupujący się na to zgodzi), inne rozwiązanie to zwrot wpłaty za to zamówienie i wystawienie oferty ponownie, tym razem tylko z dostawą kurierską. Od razu dodam, że na Lokalnie można wygenerować etykietę tylko dla metod Allegro Paczkomaty InPost i Allegro One Box, więc przesyłkę kurierską trzeba nadać poza Allegro korzystając bezpośrednio z narzędzia przewoźnika np. manager paczek InPost lub brokera.