Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem wystawioną licytację 2 przedmiotów, dostałem propozycję sprzedaży, więc wystawiłem na kup teraz, okazało się, że nie wycofało ofert z licytacji i jak by sprzedałem 1 przedmiot 2 osobom, co teraz zrobić ? oczywiście poinformowałem sprzedającego.
@Iqwan Jednej osobie musisz oddać pieniądze, czyli ( jeśli osoba ta zapłaciła poprzez Allegro ) :
@pinsplash Jak to oddać? A prawnie wiążąca umowa? Poza tym zawsze piszesz, że te opłaty za obsługę są bezzwrotne.
@xyz96 ma jeden przedmiot, a dwa razy sprzedał. Jednej osobie musi oddać pieniądze - czyżbyś sugerował nie wysyłanie przedmiotu i zostawienie sobie pieniędzy??😳 o to Cię nie posądzałem....
@pinsplash No to musi kupić drugi przedmiot i wysłać obu, zawarł prawnie wiążącą umowę, prawda?
@Iqwan No to masz problem, obie osoby mogą się domagać wydania rzeczy po zapłacie, nawet sądownie.
Myslalem ze klikajac zakoncz licytację w ustawieniach, kończy całkowicie licytację, bo tak kiedyś było.. 😕
@Iqwan czasu nie cofniesz, popełniłeś błąd - trudno, trzeba naprawić. Jednej osobie wysyłasz przedmiot, drugą przepraszasz i jeśli wpłaciła oddajesz pieniądze.
Od razu przeprosiłem, oczywiście jeszcze pieniążków nie dostałem.
@Iqwan Na AL niestety tak to nie działa.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Iqwan Nie, kończąc licytację na Lokalnie powodujesz, że wygrywa ją osoba najwyżej licytująca. Zawarłeś dwie umowy kupna.
Teraz już wiem , po prostu wpisałem w allegro jak zakończyć aukcje w AL i zgodnie z instrukcją zrobiłem 😕