Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny oszust chce nawiązać kontakt
Client:101100422
Is this still available? If so, email me here weronikapiotr06@gmail.com with your personal email? Cheers.
godz. 13.00 a jego konto jeszcze nie zostało zablokowane przez Allegro
Zgłoś niezwłocznie do allegro powinni usunąć ale zwykle od razu po usunięciu powstają następne.
Na aukcjach poszukiwanych monet okresu międzywojennego znalazłem gagatka który wystawia falsy jako oryginały na licytacjach AL . Sprzedawca matikosmi1992 Chodzi o dwie pozycje 5 zł sztandar 1930 oraz 5 zł nike 1928 .Temat zgłoszony do allegro .
@LEW433 Te to inne typki ten mój to jak mu napisałem co wystawia i żeby to usunął to jest zdziwiony i nie rozumie co do niego mówię. Takie falsy można po 2 zł kupić na bazarze u nas w kraju ,nakupią tego badziewia a potem szukają jeleni.
@mwmonety No i często znajdują, "**piiip**iarze".😁
@LEW433 Na nic się zdało moje zgłoszenie do allegro tych aukcji .Obie fałszywe blaszki poszły za ponad 200 zł każda ,allegro pewnie nie widzi problemu .Dawniej wystarczyło zgłosić i usuwano od razu bo była osoba co się znała a teraz to aż przykro patrzeć jak moczą potencjalni nabywcy nieświadomi takiego oszustwa.
@mwmonety Dziwię się tylko tym co kupują, jak się na czymś nie znam to albo szukam informacji u fachowca, albo porzucam temat. Ja nie kupuje.😁 Zakropkowali słowo, g.ó.w.n.i.a.r.z.e 😐
@LEW433 Siedzę w numizmatyce od lat jako kolekcjoner i sprzedawca ,dlatego ten temat nie jest mi obcy .Zawsze jak idzie duży popyt na takie walory a nowi chętni widzą jakie ceny osiągają one na aukcjach chcą też dołączyć do zbieraczy lub zainwestować gotówkę .Tacy nowicjusze są najbardziej narażeni ,wiedza na temat słaba ,chęci duże ,czasem i gotówki sporo i chęć szybkiego zarobku robi z nich jelonki które łatwo dają się odstrzelić .Teraz jest właśnie taki okres gdzie metale szlachetne bardzo zdrożały a wiele walorów numizmatycznych osiąga ceny rynkowe dużo wyższe niż są nawet w bieżących katalogach -jest to dobry okres łowiecki a na AL to polowania są na co dzień .