anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W allegro lokalnie nie można edytować wystawionej oferty

szopikowo
#8 Zapaleniec#

Przed paroma minutami próbowałem edytować dwa wystawione ogłoszenia, dotyczące książek, wszedłem w tryb edycji, ale nie udało się przejść do "następnego kroku" . chciałem dodać dodatkowe zdjęcia. 

swoją drogą ten nowy sposób wystawiania ofert na Allegro lokalnie to porażka, po co zmieniać coś co działa dobrze? Teraz jakieś wystawianie trzy etapowe, potwierdzania... czemu to ma służyć? czy to już permanentna zmiana? 

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

LEW433
#21 Demiurg#

@szopikowo Wiemy allegro wie i tak ma być, nie chcą sprzedających zapewne.😒

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@szopikowo sprawdziłam i rzeczywiście mamy zgłoszenie dotyczące braku możliwości edytowania oferty na Lokalnie. Napisz proszę, czy próbujesz ją edytować w aplikacji, czy w przeglądarce oraz, czy pojawia się komunikat "Ups mamy problem"?

   Monika
   Moderatorka


   _____________
   Podziel się z nami swoją opinią o Allegro Gadane i wypełnij ankietę.
   
oznacz moderatorów

ef-ka
#8 Zapaleniec#

Ja probuję w przeglądarce i taki komunikat sie nie pojawia,tylko nie można przejść do nastepnego kroku . Po co było to zmieniać ??

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

No po co?

oznacz moderatorów

szopikowo
#8 Zapaleniec#

w przeglądarce, żaden komunikat się nie pojawił.  Musiałem zaniechać edycję

oznacz moderatorów

ef-ka
#8 Zapaleniec#

Mam to samo,ani nie mozna dodać zdjęć,ani edytować opisu. Zgadzam się,że zmiany na gorsze!! Te kolejne kroki ... po co to? Zmieniaja to co działa dobrze,a np. mozliwości usuwania zakończonych ofert jak nie było tak nie ma.

oznacz moderatorów

szopikowo
#8 Zapaleniec#

racja, u mnie jest dokładnie tak samo

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@szopikowo @ef-ka @milka1234567890 okej, dziękuję za Wasze zgłoszenia! Dodam je do zadania o którym pisałam. Będę jeszcze wdzięczna za zrzut lub nagranie ekranu, na którym problem jest widoczny. 

   Monika
   Moderatorka


   _____________
   Podziel się z nami swoją opinią o Allegro Gadane i wypełnij ankietę.
   
oznacz moderatorów

ef-ka
#8 Zapaleniec#

Ale po co zrzut ? np. w tej ofercie nie mogę edytować opisu  90aeeb0d-486f-44f8-a5fe-03a99b0a8a54 ,w innych dodać zdjęć , tzn. zdjęcia sie dodają,ale nie mozna przejść do nastepnego kroku i zapisac zmian nie mam czasu na robienie zrzutów.

oznacz moderatorów

krisker
#8 Zapaleniec#

U mnie to samo. Zrzut jest bez sensu, bo nic nie mówi. Po prostu nie da się przejść dalej - po kliknięciu "Kolejny krok" następuje przeniesienie na górę strony. 3 różne przeglądarki, tryby prywatne itd. nie pomagają. W konsoli pojawia się błąd:

krisker_0-1700511045988.png

 

 

oznacz moderatorów

krisker
#8 Zapaleniec#

Dodam, że dotyczy to chyba tylko pierwszego kroku (opis/parametry/zdjęcia). Inne części edytują się prawidłowo.

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Od jakiegoś czasu w aplikacji po kliknięciu w "+wystaw" mieli i mieli długo i wyświetla się komunikat "ups mamy problem... Po naszej (czyli allegro) stronie. Nic nie pomaga odświeżanie. Nawet jeśli się czasem uda i wystartuje, to w trakcie uzupełniania zakładek często znowu się zawiesza. 

Przedwczoraj rozpocząłem wystawianie, ale udało się wystawić dopiero wczoraj, a to był tylko jeden przedmiot z kilkunastu... 

Apka jest aktualna...

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kalmar1967 Spróbuj odinstalować aplikację i zainstalować ją ponownie.

   Natalia
   Moderatorka

_____________
Jeżeli czyjaś odpowiedź rozwiązała Twój problem, wybierz To jest rozwiązanie!
oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Niestety, nie pomogło... rano działa lepiej, wieczorem "ups mamy problem"

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kalmar1967 prześlij nam proszę zrzuty z tym komunikatem oraz aktualną wersją aplikacji, którą posiadasz. 

   Ola
   Moderatorka

_____________
Jeżeli czyjaś odpowiedź rozwiązała Twój problem, wybierz To jest rozwiązanie! 🙂
oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_20231206_205825_Allegro Lokalnie.jpg

Screenshot_20231206_205825_Allegro Lokalnie.jpg

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_20231206_205918_Allegro Lokalnie.jpg

oznacz moderatorów

kalmar1967
#9 Pomysłodawca#

Oczywiście internet u mnie działa normalnie, a sprawdzałem zarówno przez WiFi jak i przez GSM

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kalmar1967 napisz jeszcze proszę jaka to wersja aplikacji i systemu 🙂 

   Monika
   Moderatorka


   _____________
   Podziel się z nami swoją opinią o Allegro Gadane i wypełnij ankietę.
   
oznacz moderatorów