Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie.
Chciałem się dowiedzieć w jaki sposób można zobaczyć aukcję z Allegro lokalnie na allegro ?
Jest to dla mnie bardzo istotna informacja, gdyż poszerza potencjalne zainteresowanie produktem.
Znalazłem (conajmniej) 1 produkt, przy którym widnieje ikona Allegro lokalnie, jednak jest on wyświetlany na Allegro.
Co więcej, widać oznaczenie, z którego wynika, że jest to osoba fizyczna, a nie przedsiębiorca.
Pozdrawiam,
@P_K86 taka oferta musi spełniać pewne kryteria, a i tak Allegro wyświetla, te które sobie wybierze, natomiast czym się kierują, to Ci nie powiedzą, bo to wewnętrzna tajemnica😉
Witam serdecznie.
Jakie kryteria musi spełniać taka oferta ?
Pozdrawiam,
@P_K86 Jeżeli chodzi o wybór reprezentanta, bierzemy pod uwagę:
@P_K86 na Allegro nie wyświetlają ofert z Lokalnie jak było kiedyś, jest tylko jedna oferta reprezentująca dany zbiór produktów pasujący do zapytania, ustala to algorytm więc nic z tym nie zrobisz 😞
@P_K86 przedsiębiorcy z kontem firma nie mogą wystawiać ofert na Allegro Lokalnie.
Oferty z Allegro Lokalnie są widoczne w niektórych kategoriach, jednak widać tylko reprezentanta produktu, a dopiero po kliknięciu "zobacz więcej", już na Allegro Lokalnie widać wszystkie podobne oferty.