Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy ktoś z was zauważył u siebie sztuczne wchodzenie w oferty? Od ok tygodnia w niektórych moich ofertach zaraz po wystawieniu zaczyna się wchodzenie na tą aukcje, po obserwacji ewidentnie to BOT wejścia są co ok 2min,np jedna moja aukcja wczoraj wieczorem miała 23 wejścia dziś bot śmiga i już jest ponad 1300 wejść na stronę. Zgłaszałem do allegro ale cisza. Czy przypadkiem nie jest tak że algorytmy allegro jak zobaczą że moja oferta jest licznie odwiedzana a nie ma sprzedaży to gdzieś mi konto zbanują?
a może to allegro sprawdza Twoją ofertę?
Nie sądzę by to było sprawdzanie, jak pisałem to się dzieje na kilku ofertach. Zresztą zrobiłem zgłoszenie może odpiszą. Bardziej jestem ciekaw czy tylko to u mnie się dzieje czy może ktoś jeszcze zaobserwował ?
@robert197648 weryfikujemy to i otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu o numerze 53592643, gdy tylko ustalimy więcej szczegółów.
Dziękuje w takim razie czekam na odp bo sam jestem ciekawy czy to ktoś robi mi celowo czy może wasze boty sobie klikają
Bot cały weekend śmiga na moim drugim koncie mam tam ofertę hurtową naklikał mi już ponad 4tys wejść. Co oznacza na celowe działanie
@robert197648 A może masz ADSy włączone i ktoś Ci budżet wyklikuje????
Generalnie im wiecej wejśćtymoferta powinna sie lepiej pozycjonować wiec jeśłi nie masz ADS to powinno to raczej dla Twojegodobra zadziałać.
Nie mam ADS, co do pozycjonowania to bardziej się obawiam że systemy allegro to wykryją jako sztuczny ruch bez sprzedaży i moja oferta sobie poleci na dno. I co ciekawe te oferty które klika bot zero sprzedaży. No nic poczekam na odp allegro, może ustalą z jakiego IP leci bot a co za tym idzie jaki użytkownik allegro logował się z tego samego.