Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
11.08.2025 wysłałem przelew do zweryfikowania konta do wypłat. Musiałem tak zrobić gdyż zmieniam konto na firmowe. Weryfikacja danych stoi na 0%, konto do wypłat nieaktywne, mam zamrożone ponad 10 000 zł i nie mogę wykonywać bez tych pieniędzy zamówień. Tracę na tym procesie pieniądze, klientów oraz ocenę allegro. Wysłałem również drugi przelew dnia 17.08. Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy.
Pozdrawiam
Cześć, @SykutStore. Weryfikacja może potrwać od 3 do 5 dni roboczych. Jeśli po tym czasie weryfikacja nadal będzie na tym samym etapie, to proszę, napisz przez formularz i podeślij w nim potwierdzenie wykonanej wpłaty weryfikacyjnej.
Dobrze, jak mogę dołączyć potwierdzenie przelewu? Z tego co widzę jest tylko opcja na napisanie wiadomości i nie ma nigdzie przycisku do załączenia plików.
@SykutStore Gdy wybierzesz opcję kontaktu poprzez email, to pojawi się opcją dodania załącznika.
Czy żeby założyć konto firmowe na allegro to muszę mieć również konto firmowe w banku czy mogę mieć swoje osobiste? Przyszła wiadomość że nie można zweryfikować mojego rachunku chociaż że dane są poprawne.
@SykutStore Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
@SykutStore Dane bankowe zostały zaakceptowane, z kolei wniosek o aktywację wypłat jest w trakcie weryfikacji.
@w_kiwi Mam już odblokowane wypłaty z PayU − Allegro Finance oraz Przelewy24 − Allegro Finance. Nie mogę jednak wypłacić pieniędzy z PayU i Przelewy24, a to właśnie tutaj miałem 90% pieniędzy. Mam zablokowany na szaro przycisk wypłat i nie mogę go w ogóle kliknąć dopóki nie ma pieniędzy na operatorach z dopiskiem "- Allegro Finance". Mogę jedynie kliknąć w przycisk gdy są pieniądzę na kontach z dopiskiem i tylko z tych kont mogę wypłacać pieniądze. Jak to zmienić? Nie mam nigdzie prośby o weryfikacje przelewu ani nic takiego. Rachunek bankowy potwierdziłem, lecz nie mogę od wszystkich operatorów wypłacać pieniędzy.
@SykutStore Dopytuję zespół odpowiedzialny za obszar finansów. Wkrótce wrócę z odpowiedzią.
@w_kiwi Czy jest już jakaś informacja zwrotna? Nadal mam zablokowany przycisk do wypłat.
@SykutStore proszę o cierpliwość. Wiktoria dopytuje odpowiedni zespół i wróci do Ciebie z odpowiedzią.
@SykutStore Przepraszam, że musiałeś czekać. A więc tak, konta do wypłat P24 i PayU już nie funkcjonują na Allegro, dlatego nie możesz ich zweryfikować. Środki możesz otrzymać przez jednorazową wypłatę. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz, a doradcy zlecą taką wypłatę.