anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WERYFIKACJA

Client:46768143
#7 Wielbiciel#

Witam. Mam takie pytanie czy można podłączyć 2 konta na allegro z 1 rachunkiem bankowym? Ponieważ na jednym koncie gdy weryfikowałem rachunek przez payu trwało to około godzinę. Na tym koncie natomiast czekam już 2 dzień na weryfikację i nic. Nie zalegam z żadnymi opłatami do rozliczenia się z allegro.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:46768143 Na chłopski rozum nie można, bo dane osobowe konta bankowego muszą zgadzać się z danymi osobowymi konta allegro.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tzn dlaczego mają się nie zgadzać? Dane mojego konta allegro i dane konta bankowego zawierają te same nazwiska, te same dane.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:46768143 OK, ale czy można na allegro zarejestrować 2 konta na identyczne dane osobowe?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy mogę używać kilku kont na Allegro? Tak, możesz posiadać kilka kont, o ile zarejestrujesz je na swoje poprawne i prawdziwe dane osobowe.

To jest odpowiedź na to pytanie z FAQ allegro

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:46768143 Akurat tej części FAQ nigdy nie czytałem, bo nigdy też nie miałem potrzeby korzystać z więcej niż jednego konta na allegro😏

oznacz moderatorów

TOBI421
#11 Animator#

Tak.A pierwsze już zweryfikowane.Można mieć kilka kont na allegro,ale różne e-maile na które rejestrujesz konto

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Chodzi o to że gdy wystawiałem coś na allegro lokalnie nie zauważyłem że jestem zalogowany na moim koncie allegro z nie tego maila co chciałem. Sprzedałem to i teraz zalegają mi środki na koncie a szkoda je stracić. Czy mogę jakoś z tamtego konta usunąć swój rachunek aby można było zweryfikować go na owym koncie? Jak już pisałem nie zalegam na kontach z zazdnymi opłatami. 

oznacz moderatorów

TOBI421
#11 Animator#

Masz dwa konta allegro (allegro lokalnie ) z 2 innymi nickami.Z allegro lokalnie wpłata idzie na konto w allegro i tam wypłacasz.Chociaż na AL jest problem bo tam kupujący nie mogą zrobić płatności.Co do takich zawiłości pisz do allegro ,może pomoga rozwiązać problem.Poczekaj na weryfikację konta to czasami trochę trwa - kasa nie przepadnie.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:46768143 Tak, możesz podać do wypłat ten sam numer rachunku do dwóch swoich kont Allegro. Zmiana numeru konta do wypłat; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-zmienic-dane-do-wyplat-o...

oznacz moderatorów