Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, otóż postanowiłem sprzedać drobną rzecz na allegro lokalnym poprzez licytacje i ją sprzedałem, ale allegro wystawiło ponownie tą licytacje i cóż doszło do ponownego sprzedawania.
Cóż zaoferowałem zwrot klientowi, jednakże stwierdziłem, że poczekam, aż pieniądze pojawią się na koncie i tu zaczynają się problemy, bo oprócz wyzywania mnie przez klienta od oszustów i krętaczy i wzywania allegro do dyskusji tych pieniędzy ciągle nie ma na moim koncie bankowym, a i też nie widzę ich na moim koncie na allegro od ponad dwóch dni co trochę mnie dziwi, że przelew tak długo może iść( ja mam konto w PKO, klient w mBanku chyba w każdym razie użył mTransfera)
Cóż na razie czekam, ale mam wątpliwości czy pieniądze pojawią się na moim koncie i teraz co mam zrobić? Allegro wskazuje, że płatność zakończona została i pobrała kasę "za obsługę transakcji".
Klient pisze, że kwota nie ma znaczenia i, że będzie walczył do końca i normalnie już bym zwrócił pieniądze dla świętego spokoju gdyby nie to, że na razie nie posiadam środków na koncie....
A jak by ktoś byłby ciekaw o jaką potężną kwotę chodzi to cały problem rozchodzi się o 23 złote...
Nie ma siły do tego serwisu.
@Client:44999353 a zobacz jak pracownicy Allegro nabierają wody w usta gdy jest mowa o Allegro lokalnie. Wszędzie tacy mądrzy, a w tematach o tym tworze, cisza... Nawet nie mają chyba odwagi się odnieść do tego wszystkiego.
@konto zamknięte Bo allegro Lokalnie wygląda ( po postach tutaj) jak CMP ( Centralne Miejsce Przekrętów)
Na AL musisz pilnować , jeśli w ciągu 5 dni transakcja nie jest opłacona przez all.. finase pojawia się ponownie . Być może przelew się nie udał co się zdrarza ostanio nawe dość często przez mTransfer , albo zawisł . Klient musi zgłosić problem do all
Dobra dzięki napisałem do Klienta, żeby zgłosił.
Nie miałem jeszcze okazji korzystać z AL ale jak tak czytam opinie na tym forum to aż ciarki przechodzą.
Co za durny pomysł z automatycznym wystawianiem ponownie ofert?
Obstawiam jakieś 80% użytkowników nie doczytało tego że tak się stanie w określonych warunkach i nie anulowało.
Robią tym sposobem niepotrzebne zamieszanie.
To samo z brakiem opcji zasilenia konta Allegro. Chce ktoś zwrócić kasę ale nie ma z czego i nie ma jak zasilić, i konflikt gotowy 🙂
Bubel jak diabli to AL, a już się pomału tam przymierzałem.
@Client:44999353 Cóż, pieniądze powinieneś mieć tu; https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/ Teraz je sobie wypłać na konto i oddaj kupującemu zwykłym przelewem.