Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,zmieniłem nr konta bankowego i dla weryfikacji wysłałem 1,01zł,niestety weryfikacja nie poprawna ,dane sie nie zgadzają,ale przecież to moje konto,co mam zrobic?chciałbym jak najszybciej bo wpłaty od kupujących są zablokowane,prosze o szybką odpowiedź
@ShatanShakira07 Weryfikacja nie powiodła się, ponieważ nie dołączyłeś wymaganych dokumentów. W tym artykule znajdziesz informacje jakie dane musisz przedstawić, abyśmy mogli zweryfikować Twoje konto.
Witam,w dalszym ciągu trwa weryfikacja konta bankowego,ile to potrwa,wysłałem scany dowodu osobistego oraz 1,01zł ,ktore odesłano mi na konto,ale tez weryfikacja trwa nadal,czy Ja moge poprosić o nr tel do Allegro bo to juz powoli zaczyna byc wkurzające,chciałbym wreszcie wypłacić swoje pieniądze
@ShatanShakira07, w zależności od operatora płatności, weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych. Z tego, co widzę, Twoje dokumenty są weryfikowane od 25 października. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Mija 6dzień ,nadal konto jest weryfikowane...,mimo,że pieniądze są od was odesłane,to co tam jest jeszcze weryfikowane?dowód osobisty?na litość boską,chce tylko wypłacić swoje pieniądze i pozniej jako ponad 15letni użytkownik allegro nie chce miec już nic z wami wspólnego,ale chce odzyskać swoje pieniądze i chciałbym telefon kontaktowy do kogos kto patrzeniem na dowod zajmuje sie 6dni,bo nie chce już dłużej czekać
@ShatanShakira07 pewnie zdjęcie się spodobało tej osobie i chce sobie jeszcze popatrzeć.
telefon kontaktowy 🤣🤣🤣 żartowniś z Ciebie.
@ShatanShakira07 Wypłaty są już aktywne, dziękuję za cierpliwość 🙂