Weryfikacje konta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,zmieniłem nr konta bankowego i dla weryfikacji wysłałem 1,01zł,niestety weryfikacja nie poprawna ,dane sie nie zgadzają,ale przecież to moje konto,co mam zrobic?chciałbym jak najszybciej bo wpłaty od kupujących są zablokowane,prosze o szybką odpowiedź
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@ShatanShakira07 Weryfikacja nie powiodła się, ponieważ nie dołączyłeś wymaganych dokumentów. W tym artykule znajdziesz informacje jakie dane musisz przedstawić, abyśmy mogli zweryfikować Twoje konto.
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam,w dalszym ciągu trwa weryfikacja konta bankowego,ile to potrwa,wysłałem scany dowodu osobistego oraz 1,01zł ,ktore odesłano mi na konto,ale tez weryfikacja trwa nadal,czy Ja moge poprosić o nr tel do Allegro bo to juz powoli zaczyna byc wkurzające,chciałbym wreszcie wypłacić swoje pieniądze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@ShatanShakira07, w zależności od operatora płatności, weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych. Z tego, co widzę, Twoje dokumenty są weryfikowane od 25 października. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Moderatorka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mija 6dzień ,nadal konto jest weryfikowane...,mimo,że pieniądze są od was odesłane,to co tam jest jeszcze weryfikowane?dowód osobisty?na litość boską,chce tylko wypłacić swoje pieniądze i pozniej jako ponad 15letni użytkownik allegro nie chce miec już nic z wami wspólnego,ale chce odzyskać swoje pieniądze i chciałbym telefon kontaktowy do kogos kto patrzeniem na dowod zajmuje sie 6dni,bo nie chce już dłużej czekać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@ShatanShakira07 pewnie zdjęcie się spodobało tej osobie i chce sobie jeszcze popatrzeć.
telefon kontaktowy 🤣🤣🤣 żartowniś z Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@ShatanShakira07 Wypłaty są już aktywne, dziękuję za cierpliwość 🙂