Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chcę poruszyć temat zakończonych aukcji moich oraz wysłanych wiadomości.
denerwuje mnie to że nie ma żadnej funkcji opcji wykasowania(usuń) stare wiadomości bądź zakończone aukcje. tylko ciągle to widnieje po co mi śmietnik niepotrzebnych juz zdarzeń. pytanie kiedy ta opcja będzie dostępna. gdyż teraz mam wystaw ponownie a nie chce żeby to widniało .tak samo stare wiadomości po co mi one. nie mogę ich usunąć
@pavlo1601 przydaje się bo masz 2 lata rękojmi i kupujący może reklamować towar, łatwiej wtedy odszukać co się sprzedało i za ile 🙂
jak na używane rzeczy 2 lata rękojmi.
nie ważne. mi tylko chodzi o to ze chce mieć wybór. usunąć bądź zostawić. **piiip** np tez zrobiło śmietnik w tym nowym wydaniu strony wizualnej i opcjach
@pavlo1601 tak odpowiadasz za sprzedaną rzecz z tytułu rękojmi nie ważne czy używane czy nie 🙂
Nie da się usunąć samo znika po 2 latach bynajmniej na zwykłym allegro 🙂
@kostas11 To znika czy nie znika?🤔 "Bynajmniej" to nie "przynajmniej"😏
PS I nie po dwóch latach, tylko po ok. 1,5 roku.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@pavlo1601 a przeszukałeś forum ile tu jest wątków typu :
- proszę o przywrócenie aukcji do zakładki bo usunąłem?
- potrzebuję wgląd do aukcji sprzed X miesięcy bo gwarancja, chcę jeszcze kupić, zalezy mi na kontakcie ze sprzedawcą itp..
@pinsplash Ale tu chodzi o zakończone oferty własne (czyli niesprzedane, a nie kupione)😉
@pavlo1601 Tutaj https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/idb-p/zglos-pomysl się dopisz.