Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z pobraniem etykiety bo non stop pobiera mi się poprzednia etykieta. I nie wiem co mam robić
Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
@Sprzedawcaaa1244 czyszczenie przeglądarki może pomóc, a jeżeli to nie rozwiązało problemu, to poproszę Cię o więcej szczegółów, możesz podesłać np. zrzut ekranu i opisać po kolei jak próbujesz wygenerować etykietę.
widzi Pani pod zamówieniem nie ma "Pobierz etykiete" tylko jest dopiero pod następnym ale starym zamówieniem
@Sprzedawcaaa1244 dziękuję za przesłanie zrzutu, mogę go zobaczyć ale nie zatwierdzam go do publicznego wglądu, ponieważ są tam dane Kupującego. Na Allegro Lokalnie możesz nadać przesyłki, dla których Kupujący jako metodę dostawy wybrali Allegro Paczkomaty InPost, wówczas w zakładce Zamówienia od Kupujących możesz wygenerować etykietę nadawczą. W Twoim przypadku w metodach dostawy jeden Kupujący wybrał Allegro Paczkomaty InPost i tą etykietę mogłeś wygenerować, natomiast drugi wybrał paczkę pocztową priorytetową, dlatego tej etykiety nie możesz wygenerować na Allegro Lokalnie.
Czyli mam iść na pocztę i normalnie wysłać tak??
@Sprzedawcaaa1244 tak, w przypadku tej przesyłki trzeba iść na pocztę. Aby generować etykiety i nadawać przesyłki bez wychodzenia z domu, musiałbyś udostępniać przesyłki kurierskie wówczas możesz skorzystać z usług furgonetka.pl o tym więcej tutaj albo korzystać z Allegro Paczkomaty InPost, to najwygodniejsza metoda dostawy na Allegro Lokalnie.
A co jeśli pobralam etykietę i wysłałam już paczkę, a na allegro lokalnie wyświetlając towar wyskakuje mi pobierz etykietę?
@Ola6021 możesz sobie pobrać ponownie te etykietę.
Ja już wysłałam towar i został on dostarczony i odebrany w paczkomacie. Wchodząc na zamówienia ciągle wisi pobierz etykietę gdzie towar został odebrany
Ciągle jest coś takiego
@Ola6021 Postaram się to wyjaśnić. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj ponowie.
@Ola6021 Dostałam informację, z której wynika, że zgłoszona sytuacja nie jest błędem. Ta opcja nie znika, chociaż ponowne nadanie paczki z tą etykietą nie jest oczywiście możliwe.