Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam sprzedałem przedmiot ale wyslalem kurierem zamiast do paczkomatu bo nie mieściła sie i jak zdjac ta sprzedaz bo cały czas mam wyślij produkt do kupującego a on już otrzymałem przesyłke
Napisz tylko na czacie do kupującego nr nadania i tyle, tak wolno robić.
"kupującego a on już otrzymał przesyłkę"
To bardzo dobrze, po to sprzedaje żeby wysłać i żeby kupujący otrzymał przesyłkę. BRAWO sztuczny.....
tak otrzymał
Jak sprzedałeś jako firma to napisz do allegro by wyłączyli ci tą pake z jakości niech ci kupujący odpisze że paczka doszła przez centrum wiadomości za podkladkę
sprzedałem na Allegro lokalnie normalnie nie jako firma
wysyłasz tylko nr paczki do śledzenia przez panel wiadomości do kupującego on ci niech odpisze że odebrana tyle jesteś kryty a tamto masz w zadku
@LEW433 zmieniać warunki umowy po jej zawarciu? No się mnie nie wydaje.
słuchajcie chciałem wysłać kurierem nie zmieściła się do paczkomatu oczywiście wydrukowałem etykietę później ją anulowałem co miałem zrobić słoniem ją zawieźć
@loko00001 nie ma problemu, że nadałeś paczkę kurierem, najważniejsze, że dotarła do kupującego. Nie możesz usunąć czy odhaczyć tego zamówienia na Allegro Lokalnie, więc będzie wyglądało na nienadane, ale najważniejsze, że kupujący otrzymał zamówienie, już nic nie musisz z tym robić.