Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak była drukowana na paczkomat to nadasz w każdym paczkomacie lub paczkopunkcie. Jak było podane miejsce nadania paczkopunkt to nadasz tylko w paczkopunkcie. A jakby coś nie tak wyskoczyło to zadzwoń do nich i poproś o zmianę punktu nadania.
Ale to chyba jakas awaria allegro
Mam dokladnie to samo w miejscu paczkomatu nadawczego jest "
Kliencie
utwórz zlecenie odbioru
paczek"
a przed wygenerowaniem etykiety zaznaczyłem właściwy paczkomat nadawczy
Czy na pewno nadam to w każdym punkcie in[post?
U mnie nie było możliwości wybory paczkomatu nadawczego. Etykieta się pobrała, ale ma zaznaczone "odbiór przez kuriera". Przy paczkomacie wyskoczył błąd nadania... na infolinii Inpostu zwalają na błąd allegro.
co?
U mnie to samo.
@Basetka Twoją etykietę również usunęłam. Spróbuj proszę ponownie ją wygenerować teraz powinnaś już móc wybrać paczkomat nadawczy.
witam mam ten sam problem
Witam, czy możesz mnie też usunąć? Nr 2858
@NiFoNT oczywiście 🙂 Zrobione!
Dzięki za pomoc. Ale teraz otrzymuję wszystkie powiadomienia stąd e-mailem. Jak mogę wyłączyć powiadomienia (ale żeby powiadomienia pojawiały się w nowych tematach) lub wyjść z tego tematu?
Kliknij swój avatar w prawym górnym rogu i wybierz "moje subskrypcje". Dalej powinieneś sobie poradzić.
Dziękuję
Dobry wieczór. Bardzo proszę o anulowanie mojej etykiety. Mam ten sam kłopot, a kupujący czeka na paczkę ;(
Mogę również prosić o możliwośc resetu etykiety z konta? List wygenerowany w dniu wczorajszym
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mogę również prosić o możliwośc resetu etykiety z konta? List wygenerowany w dniu wczorajszym
@Client:39056402 O które zamówienie chodzi?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/amortyzator-peugeot-206-1-1-prawy-przod
nr klienta ktory kupil
@Client:39056402 Etykieta została usunięta.