Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot na allegro lokalnoe i zapłata została wysłana przez allegro na stary numer konta bankowego , który był zapisany w allegro . Jak moge to odwrócić ?
Jak nie aktywny to wplata wróci do Allegro aTy w tym czasie zmień nr konta na aktualny.
A jak aktywne to co ? To było chyba konto brata z którym niemam kontaktu
To może nie być łatwo odzyskać, albo wręcz niemożliwe.
Jak dany nr rachunku został zamknięty, to bank cofnie przelew. Natomiast jak istnieje, to przelew zostanie zaksięgowany i wtedy możesz albo prosić właściciela konta o zwrot kasy, albo skierować sprawę do sądu lub organów ścigania. Innej opcji nie ma.
Najlepiej zgłoś reklamację u operatora płatności, oni prześlą prośbę o zwrot przelewu do banku odbiorcy, a on prześle prośbę o zwrot do właściciela konta o zwrot przelewu.
@tasik8 Przykro mi, ale wypłata została już zrealizowana. Nie mamy możliwości jej cofnięcia.
Pieniądze wrociły na konto allegro ale są zablokowane . Jak moge odblokować aby wypłacić ?
@tasik8 W takim razie bardzo się cieszę! Musisz zaktualizować dane konta oraz wykonać przelew weryfikacyjny. Tutaj znajdziesz instrukcję, jak to zrobić. 🙂
Zrobiłem to wcześniej . To musze jeszcze raz ?
@tasik8 Tak, jeśli wysyłałeś przelew weryfikacyjny przed aktualizacją danych konta, musi on zostać wykonany ponownie. W ten sposób będziemy mogli poprawność prawidłowość nowych danych.
Wszystko zrobione zgodnie . Weryfikacja itp. A i tak niemoge wypłacic pieniedzy . Funkcja jest nieaktywna . ?? Co tam zrobić jeszcze ?