Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rozpoczęłam swoją przygodę ze sprzedażą na AL i załamka 🤦:płeć_żeńska: na dzień dobry zasypalo mnie kilkanaście wiadomości Wyłudzeń danych.... Naprawdę nie można coś z tym zrobić?? Dlaczego inne portale jak **piiip** i **piiip** nie mają takiego problemu? Byłabym wdzięczna też za możliwość usuwania niechcianych czatów, bo w tym chaosie nie odnajde tych prawdziwych 😣
Na pocieszenie Ci powiem, że to tylko tak na początku. Jak wystawisz więcej ofert to po tygodniu-dwóch odpuszczają. Przynajmniej tak to u mnie i męża wyglądało.
Masakra.... Ale nie mogę usunąć niechcianych czatów, czy po prostu nie wiem jak?
@IVI_VIA Na razie nie ma niestety takiej możliwości, ale mamy w planach prace nad czatem na Allegro Lokalnie, więc prawdopodobnie taka opcja się pojawi.
To może, jeżeli sprzedaż na Allegro lokalnie jest taka niedoskonała jeszcze, powinniście obniżyć koszty sprzedaży pobierane od sprzedającego 🥴 co koszty macie najwyższe ze wszystkich portali a jakość najniższa. Intuicyjność/ czytelność aplikacji AL też ma dużo do życzenia 😉